NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Norėčiau dirbti komandose kurias pažįstu"

2015-06-22
Šarūnas Jasikevičius duodamas interviu Ispanijos žiniasklaidai atskleidė, kad dar nėra apsisprendęs dėl savo tolimesnės ateities.

Kauno "Žalgirio" treneris taip pat pripažino, kad pasiūlymų yra, tačiau kol kas neįvyko nė vienas rimtas pokalbis.

- Kaip vertinate sezoną?
- Tai buvo nuostabu. Iškovojome du titulus, bei nepralaimėjome nė vienerių rungtynių atkrintamosiose. Turėjau bosą (Gintarą Krapiką), kuris man leido dirbti, o aš viską padariau labai gerai.

- Ar labai sunku buvo prisitaikyti prie naujo darbo? ar nebūdavo tam tikrais momentais noro pačiam išbėgti į aikštę?
- Ne, pereinamuoju laikotarpiu aš buvau susikoncentravęs į trenerio darbą ir nebuvo polinkio ir noro vėl pasirodyti aikštelėje. Aš jau esu treneris ir viskas yra kaip yra. Priimiau tai labai ramiai.

- Kaip įsivaizduojate savo ateitį? ar vyksta derybos su "Panathinaikos"?
- Iki šiol nei su viena komanda nebuvo jokio rimto pokalbio. Žinau, kad yra susidomėjimas manimi, todėl paprašiau "Žalgirio" duoti man laiko kad pamatytume kaip ištikrųjų viskas yra. Ir jie man davė. Bet kokiu atveju mes neturėjome jokio rimto pokalbio, tik žinau, kad domisi.

- Kokius pagrindinius krepšinio dalykus akcentuoja treneris Šaras?
- Prisitaikyti prie žaidėjų. Teoriškai gynyba man išlieka svarbiausias dalykas, nors norėčiau greito krepšinio, kurį mes demonstravome su "Žalgiriu" šį sezoną.

- Kurio trenerio modeliu sekate?
- Daug išmokau iš Željko (Obradovičiaus) ir Xavi (Pacualio). Norėčiau padaryti kažką panašaus, bet kaip visada sakiau, pirmą reikia prisitaikyti prie to ką turi. Man patinka gera gynyba ir ieškoti metimo per pirmąsias dešimt atakos sekundžių.

- Neprarandate kontakto su Barselona?
- Atvykstu čia kada tik galiu. Tai mano mėgstamiausias miestas. Dabar džiaugiuosi galėdamas organizuoti krepšinio stovyklą kartu su Nuria Martinez. Tai bus ypatinga stovykla, nes skirta įžaidėjams, o man tai patinka.

- Ar sekate Barselonos rungtynes?
- Taip, žinoma. Buvau nustebintas žaidimu prieš "Unicaja". Pirmieji du mačai klostėsi taip lengvai ir tikėjausi laimės 3:0. Tuomet turėjo šiek tiek spaudimo, nes žinojo kad privalo laimėti. Dabar Navarro negali žaist, todėl bus sunkiau, tačiau pamatysime.

- Ar svajojate kada nors tapti Barselonos treneriu?
- Taip, kodėl ne? Norėčiau dirbti komandose kurias pažįstu. Tai būtų nuostabu. Visi žino mano jausmus šiam miestui.

0 comments:

Rašyti komentarą