NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 20 d. Į Stambulą atvyksta "Barca".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

"Žalgiris" pergale pradėjo ketvirtfinalio seriją

2015-04-29
Kauno "Žalgirio" krepšininkai sėkmingai pradėjo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) atkrintamąsias varžybas.

Lietuvos čempionai vadovaujami G.Krapiko ir Š.Jasikevičiaus savo aikštėje 91-69 nugalėjo Panevėžio "Lietkabelio" ekipą.

Kauniečiai ketvirtfinalio serijoje iki trijų pergalių išsiveržė į priekį 1:0. Antrosios rungtynės bus žaidžiamos šeštadienį Panevėžyje.

Kauno "Žalgiris": Artūras Milaknis 18, Robertas Javtokas 16, Lukas Lekavičius 14, Darius Songaila ir Tomas Dimša 8, Siim-Sanderis Vene ir Edgaras Ulanovas 7, Vytenis Lipkevičius 6, Williamas Cherry 5, Paulius Jankūnas 2 taškai;

Panevėžio "Lietkabelis": Jurica Zuza 24, Evaldas Žabas 17, Arnas Labuckas 8, Lukas Aukštikalnis ir Mantas Kazonas 6, Darius Griškėnas 5, Gediminas Žalalis 3 taškai;

Z.Sagadinas: "Šarūnas - vienas iš geriausių sprendimų mano gyvenime"

2015-04-26
Eurolygos oficialaus puslapio apžvalgininkas Vladimiras Stankovičius savo straipsnyje papasakojo kaip Zmago Sagadinas atrado talentingąjį Šarūną Jasikevičių.

Liublianos "Union Olimpija" treneris į 1999-ųjų Europos čempionatą Prancūzijoje vyko speceliai stebėti Lietuvos rinktinės varžybų dėl Š.Jasikevičiaus.

"Mano šaltiniai Jungtinėse Amerikos Valstijose, kur žaidė Šarūnas pranešė apie jo talentą ir atsiuntė keletą vaizdo įrašų. Tiesa, kad man jis patiko. Taip pat turėjau keletą pranešimų iš Lietuvos, todėl nusprendžiau pamatyti jį gyvai 1999-ųjų metų Europos čempionate Prancūzijoje. Praleidau 10 dienų stebėdamas Šarūną, tačiau komandoje jis nevaidino svarbaus vaidmens ir žaidė nedaug. Turėjau pasitikėti vaizdo įrašais ir savo instinktu. Nusprendžiau pasirašyti sutartį su juo ir galiu drąsiai pasakyti, tai buvo vienas iš geriausių sprendimų mano gyvenime. Šarūnas buvo puikus žaidėjas, jis turėjo viską - talentą, techniką, charakterį, vadovavimo sugebėjimus. Jis taip pat daug dirbo. Man jis tarp 10-ies geriausių visų laikų Europos krepšininkų" - kalbėjo Z.Sagadinas.

Šarūnas Jasikevičius Liublianoje praleido vos vieną sezoną (1999-2000), tačiau tapo ryškia Europos krepšinio persona. Eurolygos varžybose lietuvis rinkdavo po 13,6 taško ir atlikdavo po beveik 5 rezultatyvius perdavimus.

Slovėnijoje su "Union Olimpija" komanda Šaras laimėjo šalies taurę, o krepšininkas buvo pripažintas naudingiausiu finalo žaidėju. Lietuvis taip pat tapo nacionalinės lygos reguliaraus sezono naudingiausiu žaidėju, tačiau pasidabinti aukso medaliu nepavyko.

Po sezono Slovėnijoje lietuvis pasuko į saulėtąją Barseloną. Buvęs Š.Jasikevičiaus treneris nebandė sukliudyti šiam persikėlimui sakydamas, kad tokia galimybė gali pasitaikyti tik kartą gyvenime.

LKL ketvirtfinalyje "Žalgiris" grumsis su Panevėžiu

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliariojo sezono nugalėtojais tapę Kauno "Žalgirio" krepšininkai pirmąjame atkrintamųjų varžybų etape grumsis su Panevėžio "Lietkabelio" komanda.

G.Krapiko ir Š.Jasikevičiaus auklėtiniai ketvirtfinalio seriją iki trijų pergalių pradės šį trečiadienį Kaune. Atsakomasis mačas Panevėžyje įvyks šeštadienį (gegužės 2 dieną).

Perkopę pirmąjį barjerą Lietuvos čempionai pusfinalyje susitiktų su Pasvalio "Pieno žvaigždžių" ir Utenos "Juventus" ketvirtfinalio poros nugalėtoju.

Ketvirtfinalio serijos tvarkaraštis:
2015.04.29 "Žalgiris" - "Lietkabelis"
2015.05.02 "Lietkabelis" - "Žalgiris"
2015.05.05 "Žalgiris" - "Lietkabelis"
*2015.05.08 "Lietkabelis" - "Žalgiris"
*2015.05.10 "Žalgiris" - "Lietkabelis"

* - jei prireiks.

Š.Jasikevičiaus komentaras įpusėjus mačui prieš "Lietuvos rytą" |2015.04.25| (VIDEO)


"Žalgiris" LKL reguliariojo sezono nugalėtoja |2015.04.25| (VIDEO)

2015-04-25

"Žalgiris" po dramatiškos kovos tapo LKL reguliariojo sezono nugalėtoja

Kauno "Žalgirio" krepšininkai tapo LKL reguliariojo sezono nugalėtojais.

Lietuvos čempionai vadovaujami G.Krapiko ir Š.Jasikevičiaus savo aikštėje po dramatiškos kovos 82-81 nugalėjo Vilniaus "Lietuvos ryto" komandą.

Reguliariojo sezono  nugalėtojų vardas žalgiriečiams suteikia aikštės pranašumą visose atkrintamosiose ir finalo serijos varžybose.

Kauniečiai LKL reguliariajame sezone iškovojo 36 pergales iš 40-ies sužaistų rungtynių.

Kauno "Žalgiris": Paulius Jankūnas 19, Jamesas Andersonas 16, Robertas Javtokas 12, Artūras Milaknis 10, Siim-Sanderis Vene 7, Lukas Lekavičius 6, Williamas Cherry 5, Vytenis Lipkevičius 3, Artūras Gudaitis ir Darius Songaila 2 taškai;

Vilniaus "Lietuvos rytas": Antanas Kavaliauskas 19, Martynas Gecevičius 14, Adas Juškevičius 13, Mindaugas Lukauskis ir Žygimantas Janavičius 9, Travisas Leslie 8, Gediminas Orelikas 5, Artūras Valeika 4 taškai;

"Žalgiris" stoja į kovą dėl pirmosios vietos LKL reguliariajame sezone

Šįvakar Kaune paaiškės Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliariojo sezono nugalėtojai.

Dėl pirmosios vietos kovojančios "Žalgirio" ir "Lietuvos ryto" ekipos tarpusavio maču išsiaiškins, kuri komanda iki pat atkrintamųjų varžybų finalo turės namų aikštelės pranašumą.

Abi ekipos šiame sezone iškovojo po 35 pergales. "Žalgiris" laimėjo pirmus du tarpusavio mačus, tačiau paskutiame mače stipresni buvo vilniečiai.

Š.Jasikevičiaus ir G.Krapiko auklėtiniai savo pranašumą prieš principinį varžovą įrodė ir LKF taurės finale.

Mačas tarp Kauno "Žalgirio" ir Vilniaus "Lietuvos ryto" prasidės šįvakar 18:25 val.

Kitą mėnesį pasirodys autobiografinė knyga apie Š.Jasikevičių

2015-04-23
Gegužės pradžioje knygynų lentynose pasirodys sporto žurnalisto Pietro Scibettos autobiografinė knyga apie legendinį Lietuvos krepšininką Šarūną Jasikevičių.

Knyga itališku pavadinimu "Vincere non basta" bus išleista keturiomis skirtingomis kalbomis: lietuvių, anglų, italų ir graikų. Ją sudarys 256 puslapiai. Knygą bus galima įsigyti tiek knygynuose, tiek internetu. Tiesa, reikia paminėti, jog angliškoji versija bus tik elektroninė.

Lietuviškąją knygos versiją pristatys leidykla „Eugrimas“, o tikslus šios versijos pavadinimas dar nėra patvirtintas. Deja, bet norintiems įsigyti lietuvišką versiją teks kiek nusivilti, pasak leidyklos projektų vadovės Gražvilės Lukoševičiūtės, ji greičiausiai pasirodys tik rudenį.

Knygos autorius tinklapiui SARUNAS13LT atskleidė, kad visi pasakojimai buvo išgirsti iš paties Š. Jasikevičiaus lūpų: "Praėjusią vasarą su manimi susisiekė Jasikevičiaus agentas Maurizio Balducci, kuris paprašė manęs būti krepšininko autobiografinės knygos autoriumi".

Kūrybiniai darbai prasidėjo 2014-ųjų spalį, kai italų žurnalistas atvyko į Kauną ir čia praleido savaitę bendraudamas su pagrindiniu knygos veikėju. Vos grįžęs į gimtinę P. Scibetta pradėjo rašybos darbus ir nuolatos palaikė ryšį su krepšininku.

"Tai buvo nuostabi ir unikali patirtis. Džiaugiuosi turėjęs galimybę "pavogti" jo mintis ir savo raštu jas teisingai perteikti reprezentuojant Šarą", - džiaugėsi P. Scibetta.

Pasak autoriaus knygos pavadinimą "Win Is not Enough" pasiūlė pats jos herojus.

P. Scibetta sporto žurnalistu dirba nuo 1999-ųjų metų ir, kaip sako pats, beveik 100 procentų savo gyvenimo praleido gyvendamas ir mylėdamas krepšinį. Knygos autorius yra dirbęs radijuje, internetiniuose portaluose, laikraščiuose bei žurnaluose. Dažniausiai jis apžvelgdavo svarbiausius klubinio krepšinio įvykius: Eurolygos varžybas, Europoje vykstančių turnyrų finalinius susitikimus, NBA. Be to, P. Scibetta iki šiol dirba „Eurosport“ televizijos krepšinio komentatoriumi savo gimtinėje.

"Jasikevičius - vienas mano mėgstamiausių visų laikų krepšininkų, dėl savo įgūdžių, krepšinio supratimo, asmenybės ir didingų pasiekimų. Man šios knygos rašymas buvo svajonės išsipildymas bei didelė garbė", - kalbėjo P. Scibetta.

Prieš LKL reguliariojo sezono pabaigą dar viena lengva "Žalgirio" pergalė

2015-04-21
Kauno "Žalgirio" krepšininkai priešpaskutinėse Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliariojo sezono rungtynėse iškovojo įtikinamą pergalę.

G.Krapiko ir Š.Jasikevičiaus treniruojami Lietuvos čempionai savo aikštėje 92-53 suitvarkė su Kėdainių "Nevėžiu".

Šeštadienį žalgiriečiai užbaigs reguliarųjį sezoną namuose prieš Vilniaus "Lietuvos rytą".

Kauno "Žalgiris": Tomas Dimša 23, Williamas Cherry, Siim-Sanderis Vene ir Vaidas Kariniauskas 9, Darius Songaila ir Vytenis Lipkevičius 8, Edgaras Ulanovas 7, Artūras Milaknis 6, Donatas Tarolis 5, Lukas Lekavičius ir Robertas Javtokas 4 taškai;

Kėdainių "Nevėžis": Thomas Davisas 15, Roderickas Camphoras, Vaidotas Volkus ir Marcusas Monroe 10, Rytis Biliartas 4, Medas Kuprijanovas ir Andrius Aleksandrovas 2 taškai;

Š.Jasikevičiaus komentaras įpusėjus mačui prieš "Šiaulius" |2015.04.19| (VIDEO)

2015-04-20

LKL: 10-oji "Žalgirio" pergalė iš eilės

2015-04-19
Kauno "Žalgirio" krepšininkai iškovojo 10-ąją pergalę iš eilės Lietuvos krepšinio lygoje (LKL).

G.Krapiko ir Š.Jasikevičiaus treniruojami žalgiriečiai savo aikštėje 86-65 nugalėjo svečius iš Šiaulių.

Kauno "Žalgiris": Vaidas Kariniauskas 12, Paulius Jankūnas 11, Darius Songaila, Jamesas Andersonas ir Tomas Dimša 10, Siim-Sanderis Vene ir Robertas Javtokas 9, Artūras Milaknis 8, Vytenis Lipkevičius 4, Lukas Lekavičius 3 taškai;

Šiaulių "Šiauliai": Julius Jucikas 16, Jeffery Allenas 11, Rokas Giedraitis ir Ryanas Olanderis 10, Karolis Babkauskas 8, Gintaras Leonavičius ir Rolandas Alijevas 5 taškai;

"Žalgiris" - "Dzūkija" |2015.04.16| (FOTO-3)

2015-04-17

LKL pirmenybėse trečia iš eilės triuškinanti "Žalgirio" pergalė

2015-04-16
Kauno "Žalgirio" krepšininkai artėjant Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliariojo sezono pabaigai ir toliau triuškina savo varžovus.

G.Krapiko ir Š.Jasikevičiaus auklėtiniai ketvirtadienį Kaune 85-57 susitvarkė su Alytaus "Dzūkijos" komanda.

Kauno "Žalgiris": Williamas Cherry ir Paulius Jankūnas 13, Darius Songaila 10, Siim-Sanderis Vene ir Vytenis Lipkevičius 8, Edgaras Ulanovas 7, Robertas Javtokas, Artūras Milaknis ir Tomas Dimša 6, Jamesas Andersonas 4, Lukas Lekavičius ir Vaidas Kariniauskas 2 taškai;

Alytaus "Dzūkija": Paulius Dambrauskas ir Artūras Jomantas 14, Giedrius Gustas 7, Tomas Lekūnas ir Ismetas Sejfičius 6, Rytis Juknevičius 4, Martynas Paliukėnas ir Fedoras Dmitrievas 3 taškai;

Š.Jasikevičius vasarą Barselonoje mokys vaikus krepšinio paslapčių

Šarūnas Jasikevičius šią vasarą krepšinio stovykloje Ispanijoje mokys vaikus krepšinio paslapčių.

Liepos mėnesį Barselonoje organizuojama "Improve Basketball" krepšinio stovykla - "Campus playmaker".

Pirmoji stovykla įvyks liepos 6-11 dienomis. Jos metu jauniesiems (13-18 metų) krepšininkams patarimus dalins Eurolygos legenda Šarūnas Jasikevičius ir Ispanijos krepšininkė Nuria Martinez.

Antroji stovykla startuos liepos 13-18 dienomis. Vienos stovyklos kaina 350 eurų, o norintiems į abi 650 eurų.

Stovykla orientuota į įžaidėjų gebėjimų tobulinimą, kurioje vaikai išmoks vadovavimo, žaidimo ir tempo valdymo, sprendimų priėmimo, aikštės matymo, kamuolio kontrolės, metimo technikos elementų.


Žalgiriečiai įtikinamai įveikė prieniškius

2015-04-14
Kauno "Žalgirio" ekipa iškovojo antrąją pergalę Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) per dvi dienas.

Kauniečiai antradienio vakarą be didesnio vargo 94-57 išvykoje įveikė Prienų krepšininkus.

Ketvirtadienį Lietuvos čempionai namuose susitiks su Alytaus "Dzūkijos" komanda.

Prienų "Prienai": Martynas Linkevičius 11, Paulius Ivanauskas 9, Dominykas Milka 8, Domantas Šeškus ir Simonas Kymantas 6,  Kajus Okmanas ir Vidmantas Sragauskis 5, Deividas Pukis 3, Gediminas Maceina ir Dovydas Šmeklis 2 taškai;

Kauno "Žalgiris": Artūras Gudaitis 16, Tomas Dimša 14, Artūras Milaknis 12, Vaidas Kariniauskas 11, Siim-Sanderis Vene ir Paulius Jankūnas 6, Lukas Lekavičius, Vytenis Lipkevičius ir Edgaras Ulanovas 4, Williamas Cherry ir Donatas Tarolis 2 taškai;

"Žalgiris" nepasigailėjo LKL autsaiderių

2015-04-13
Kauno "Žalgirio" krepšininkai iškovojo 7-ąją pergalę iš eilės Lietuvos krepšinio lygoje (LKL).

Lietuvos čempionai vadovaujami G.Krapiko ir Š.Jasikevičiaus išvykoje 96-65 sutriuškino lygos autsaiderius "Mažeikių" krepšininkus.

Mažeikių "Mažeikiai": Raimundas Danys 15, Tyleris Olanderis 12, Simonas Serapinas 11, Sidney Sandersas 9, Darius Tarvydas 7, Giedrius Staniulis 5, Evaldas Šaulys 4, Arvydas Gydra 2 taškai;

Kauno "Žalgiris": Artūras Gudaitis, Vaidas Kariniauskas ir Paulius Jankūnas 11, Robertas Javtokas ir Tomas Dimša 10, Vytenis Lipkevičius 9, Siim-Sanderis Vene ir Artūras Milaknis 8, Edgaras Ulanovas 6, Donatas Tarolis 5, Lukas Lekavičius 4, Williamas Cherry 3 taškai;

[Žvilgsnis atgal] ŠARAS vs Hawks |2007.02.11| (VIDEO)

2015-04-12
2006/2007 metų NBA reguliarusis sezonas. Š.Jasikevičiaus atstovaujama "Warriors" komanda savo aikštėje priėmė Atlantos "Hawks" krepšininkus.

Lietuvis šiose rungtynėse krepšį atakavo be klaidų, o ketvirtjame kėlinyje padėjo prisivyti nutolusius varžovus. Vis dėlto lemiamo metimo neįmetę "Warriors" krepšininkai pralaimėjo rungtynes 105-106.

Rungtynes sėkmingiau pradėjo aištės šeimininkai kurie po M.Ellis'o baudos metimų pirmavo 8-3. J.Smitho vedami Atlantos krepšininkai pasivijo varžovus (12-11), o įpusėjus kėliniui J.Childressas išvedė svečius į priekį (12-13). Likus žaisti 4 minutes aikštelėje pasirodė Š.Jasikevičius. Lietuvis iškarto pasižymėjo dviem rezultatyviais perdavimais (18-22). Bet tuomet varžovai atsakė 7 taškais be atsako ir įgijo dviženklę persvarą (18-29). Pirmąjį kėlinį tritaškiu baigė Š.Jasikevičius 26-34.

Antrojo kėlinio pradžioje sunkiai taškus sekėsi tinktini abejų komandų žaidėjams. S.Jacksono pastangomis "Warriors" ekipa sumažino atsilikimą iki 2 taškų (39-41). Likus žaisti 5 minutes M.Ellis'as išvedė savo komandą į priekį (43-41). Šeimininkai ilgai nesidžiaugė pranašumu ir antrąjį kėlinį baigė pralaiminėdami 49-58.

Trečiajame ketvirtyje "Warriors" vėl priartėjo (61-63), tačiau Atlantos krepšininkai neilgai trukus pabėgo ir likus žaisti 2 minutes vėl turėjo dviženklę persvarą (69-79). Kėlinys baigėsi Š.Jasikevičiaus dvitaškiu ir M.Barneso tritaškiu 79-84.

Lemiamame kėlinyje "Warriors" į priekį vedė lietuvis. Š.Jasikevičius pelnė 5 taškus iš eilės ir sumažino deficitą iki 2 taškų (84-86). Varžovai iš karto atsakė spurtu 0-6. Įpusėjus kėliniui "Hawks" pirmavo 99-90. Aikštės šeimininkai nebuvo linkę pasiduoti ir likus žaisti minutę komandas skyrė 3 taškai (101-104). J.Smithas baudomis padidino Atlantos persvarą (101-105), tačiau šeiminkai atsakė dviem tiksliomis atakomis ir likus žaisti 33 sekundes "Warriors" priartėjo iki 1 taško (105-106). Likus žaisti 10 sekundžių M.Barnesas išrašė bloką J.Childressui ir suteikė šansą "Warriors", tačiau lemiamas S.Jacksono metimas tikslo nepasiekė 105-106.

Š.Jasikevičius per kiek daugiau nei 16 minučių pelnė 14 taškų (3/3 dvitaškiai, 1/1 tritaškiai, 5/5 baudos), atliko 6 rezultatyvius perdavimus, 2 kartus suklydo ir 1 sykį pažeidė taisykles.


"Real" - "Žalgiris" |2015.04.10| (FOTO-5)

Finalo ketvertas pagal Šarą: CSKA, REAL, BARCELONA, FENERBAHCE ULKER (VIDEO)

2015-04-11
Penktadienio vakarą Madride baigėsi pirmasis Šarūno Jasikevičiaus Eurolygos sezonas trenerio karjeroje.

Lietuvio treniruojamas Kauno "Žalgiris" iš Eurolygos pasitraukė Top16 etape. Kauniečiai antrajame Eurolygos etape iškovojo 5 pergales ir grupėje užėmė 6-ąją vietą

Po pralaimėjimo paskutinėse sezono rungtynėse Š.Jasikevičius bendravo su Ispanijos žiniasklaida.

Buvęs krepšininkas pasakojo, kad daug ko išmoko iš Xavi Pascualio, Željko Obradovičiaus ir Zmago Sagadino.

Š.Jasikevičius taip pat įvardino keturias komandas kurios šį sezoną anot jo turėtų žaisti finaliniame ketverte: "Real", "FC Barcelona", CSKA ir "Fenerbahce Ulker".

Lietuvio teigimu CSKA atrodo geriau nei pernai, o "Real" gali pasinaudoti namų aikštės pranašumu.


Madride baigėsi "Žalgirio" Eurolygos sezonas

2015-04-10
Kauno "Žalgirio" krepšininkai baigė pasirodymą šių metų Eurolygoje.

G.Krapiko ir Š.Jasikevičiaus treniruojami žalgiriečiai paskutinėse Top16 etapo rungtynėse 83-99 išvykoje nusileido Madrido "Real" klubui.

Lietuvos čempionai su 5 pergalėmis ir 9 pralaimėjimais užėmė 6-ąją vietą ir į TOP 8 etapą nepateko.

Madrido "Real": Felipe Reyesas 17, Jaycee Carrollas ir Sergio Rodriguezas 16, K.C. Riversas 12, Andresas Nocioni ir Sergio Llullas 7, Facundo Campazzo ir Gustavo Ayonas 6, Ioannis Bourousis 5, Marcusas Slaughteris 4, Jonas Mačiulis 3 taškai;

Kauno "Žalgiris": Jamesas Andersonas 17, Williamas Cherry 16, Artūras Gudaitis 14, Siim-Sanderis Vene 8, Artūras Milaknis 7, Lukas Lekavičius ir Darius Songaila 6, Edgaras Ulanovas 5, Paulius Jankūnas ir Robertas Javtokas 2 taškai;

"Žalgiris" išvyksta į Madridą |2015.04.09| (FOTO-9)

2015-04-09

LKL: Utenoje dramatiška 30-oji "Žalgirio" pergalė

2015-04-07
Kauno "Žalgirio" krepšininkai pasiekė 30-ąją pergalę Lietuvos krepšinio lygoje (LKL).

Šalies čempionai vadovaujami G.Krapiko ir Š.Jasikevičiaus išvykoje 73-68 palaužė Utenos "Juventus" komandą.

Utenos "Juventus": Nikita Barinovas 20, Rashaudas Broadusas 16, Saulius Kulvietis 14, Simas Buterlevičius 6, Egidijus Dimša ir Edgaras Stanionis 5, Vaidas Čepukaitis 2 taškai;

Kauno "Žalgiris": Jamesas Andersonas 34, Williamas Cherry 9, Robertas Javtokas 7, Artūras Gudaitis ir Artūras Milaknis 6, Paulius Jankūnas 4, Siim-Sanderis Vene 3, Lukas Lekavičius ir Darius Songaila 2 taškai;

Kaunas su Eurolyga atsisveikino pergale!

2015-04-03
Kauno "Žalgirio" krepšininkai paskutinėse šio sezono Eurolygos rungtynėse Kaune pasiekė pergalę.

Lietuvos čempionai vadovaujami G.Krapiko ir Š.Jasikevičiaus 76-70 nugalėjo Belgrado "Crvena Zvezda" krepšininkus ir iškovojo 5-ąją pergalę Top16 etape.

Kitą savaitę žalgiriečiai Madride rungtynėse prieš "Real" užbaigs šio sezono pasirodymą Eurolygoje.

Kauno "Žalgiris": Paulius Jankūnas 19, Williamas Cherry 17, Artūras Milaknis 11, Jamesas Andersonas 10, Artūras Gudaitis 6, Darius Songaila 4, Siim-Sanderis Vene 3, Lukas Lekavičius, Robertas Javtokas ir Edgaras Ulanovas 2 taškai;

Belgrado "Crvena Zvezda": Bobanas Marjanovičius 14, Charlesas Jenkinsas 12, Jaka Blažičius 8, Nemanja Dangubičius, Luka Mitrovičius ir Maikas Zirbesas 7, Stefanas Jovičius 6, Nikola Kaliničius 5, Marcusas Williamsas ir Marko Tejičius 2 taškai;

Šaras.Three-point play |2007.02.11| (VIDEO)

2015-04-01