NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Po savaitės truputį pasijautėme geresni nei iš tikrųjų esame"

2016-01-29
Kauno "Žalgirio" vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius po pralaimėjimo Maskvoje prieš "Khimki" prisiėmė kaltę, kad neparuošė komandos šioms varžyboms:

„Turiu prisiimti atsakomybę, kad neparuošiau komandos tokiai kovai. Visur labai atsilikome greičiu. Paskui „Chimki“ žvaigždėms davėme pasijusti ir jie tikrai sužaidė super mačą. O mes, galbūt, po savaitės truputį pasijautėme geresni nei iš tikrųjų esame.

Dirbsime, stengsimės būti pastovesni, kad tokie dalykai nesikartotų. Bet šiandien buvo žingsniukas atgal. Ir gana stiprus“, – po rungtynių 24sek sakė Š.Jasikevičius.

– Pradžioje dar pirmavote 14:8, bet tada „Chimki“ užsmaugė daugiausia per greitas atakas. Kodėl nepavyko sustabdyti to žaibiško tempo?
– Labai sunku pasakyti, bet jie labai gerai atrodė puolime. Kita vertus, įmetė daug lengvų taškų iš mūsų klaidų. Dirbome ant to, stengėmės. Kažkur, ko gero, trenerių štabas nesudirbo. Jeigu jiems leidi taip lengvai įsibėgti, prasideda tokie fantastiniai tritaškiai, lengva nebus.

– Tuo tarpu žalgiriečiai puolime pataikė tik 30 procentų dvitaškių. Kartais pramesdavote ir iš po krepšio. Kas nutiko su atakų išpildymu?
– Jeigu išvykoje įmeti 80 taškų su blogu puolimu, tiek taškų yra užtektinai. Bet problema ta, kad jie iš mūsų klaidų sumetė daug taškų. O tai labai jautėsi.

– Pirmosios rungtynės be Manto Kalniečio. Lekavičiui ir Hanlanui rungtynės nesusiklostė. Manto netektis tokia akivaizdi?
– Hanlanas šįryt apsinuodijo, todėl jam buvo sunkoka žaisti. Bet verkti dėl Manto nėra ko. Jo nėra ir nebus. Komandą į priekį turi vesti Lukas ir Hanlanas bei mūsų veteranai. Kito kelio nėra.

šaltinis: 24sek.lt|Donatas Urbonas

0 comments:

Rašyti komentarą