NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičiaus žmona Anna Kaune jaučiasi kaip namie

2016-05-12
Šarūno Jasikevičiaus žmona Anna jau trejus metus gyvena Lietuvoje. Jai sunkiausia buvo priprasti prie kalbos barjero ir oro. „Bet dabar čia jaučiuosi kaip namie“, – LKL.lt sakė Kauno „Žalgirio“ trenerio mylimoji.

Anna prisidėjo prie „Tete-a-Tete Casino-LKL“ puoselėjamo projekto tolerancijos sklaidai #SavasTarpSvetimų ir davė išskirtinį interviu LKL.lt bei papasakojo kaip jai sekėsi integruotis Lietuvoje.

„Gerai per krepšinį skleisti toleranciją. Sportas yra galinga priemonė, nes čia galima pamokyti, kaip būti komandos dalimi, kaip teisingai dirbti, bendradarbiauti su kitais žmonėmis ir siekti tikslo. Tai yra labai svarbu“, – tikino Anna.

Ji toleranciją supranta kaip būdą stiprėti kaip asmenybei ir pasiekti užsibrėžtų tikslų. Jai tai – sėkmingo kelio dalis.

Atvykusi į Lietuvą ji jaučiasi sutikta tolerantiškai. Mūsų šalyje Š.Jasikevičiaus žmona neturėjo jokių problemų ar nemalonių incidentų.

„Lietuviai yra labai malonūs, geri žmonės. Man patinka daug dalykų, kuriuos čia atradau, – LKL.lt pasakojo Anna. – Lietuviai palaiko artimą ryšį su savo šeimiškiais, mėgsta susiburti drauge. Jūs taip pat labai mylite ne tik krepšinį, bet ir Lietuvą“.

Beje, moteris vis geriau moka lietuvių kalbą.

„Iš pradžių kalba buvo sudėtinga, bet lietuviai neblogai kalba angliškai, o aš jau vis geriau suprantu lietuviškai. Suprantu daug dalykų ir stengiuosi kiekvieną dieną išmokti kažko naujo“, – šypsojosi išvaizdi graikė.

Ji dėl savo grožio sulaukia nemažai vyrų dėmesio, bet moja į tai ranka: „Tas dėmesys normalus. Su ekstremaliu dėmesiu susidurti neteko“.

Svarbius jos gyvenimo įvykius, susijusius su Šarūnu ir Lietuva, palaikė ir jos šeima.

„Aišku, kaip ir visose šeimose, mano tėvams buvo siurprizas, kad mano širdies žmogus – kitatautis. Bet po to jie pažino Šarūną, matė, kad aš labai laiminga ir mylima. Niekam nerūpėjo, jis lietuvis ar graikas“, – tikino Anna.

šaltinis: LKL.lt

0 comments:

Rašyti komentarą