NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

K.Pangosas tapo Š.Jasikevičiaus auklėtiniu

2016-07-15
Kauno „Žalgirio“ komandą sustiprins 23 metų gynėjas Kevinas Pangosas. Su 188 cm ūgio žaidėju Lietuvos čempionai sudarė sutartį pagal formulę „1+1“.

Įžaidėjo ir atakuojančio gynėjo pozicijose galintis žaisti krepšininkas garsėja savo taiklia ranka. Praėjusį sezoną rungtyniaudamas Europos taurėje ir penktąją vietą Ispanijos čempionate užėmusioje Las Palmaso „Gran Canaria“ komandoje K.Pangosas iš viso į varžovų krepšius įskraidino virš šimto tritaškių.

„K.Pangosas yra žaidėjas, kurį labai norėjome turėti savo komandoje, – teigė Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius. – Kevinas yra jaunas ir alkanas krepšininkas, kuris turi puikius duomenis įžaidėjo pozicijai. Iš tokio potencialo jau greitu laiku gali išaugti aukščiausio lygio krepšininkas. Be to, jis labai sustiprins mūsų pataikymą iš toli. Kevinas galės praleisti daug laiko aikštelėje kartu su Leo Westermannu, nes jie abu gali vadovauti komandos žaidimui.“

Praėjusiame Ispanijos lygos sezone K.Pangosas vidutiniškai rinko po 10,8 taško, atlikdavo po 4,5 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 2,3 atšokusio kamuolio. Europos taurėje skaičiai buvo panašūs – 11,9 taško, 4,8 rez. perd. ir 1,6 atk. kam.

Šaltinis: zalgiris.lt

0 comments:

Rašyti komentarą