NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičiaus išvarymas nesutrukdė "Žalgiriui" žengti į finalą

2018-06-03
Dar nė karto Lietuvos krepšinio lygos atkrintamosiose nesuklupęs Kauno "Žalgiris" užtikrintai žengė į finalą.

Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai trečiose pusfinalio serijos rungtynėse 83:64 savo aikštėje įveikė Panevėžio "Lietkabelio" komandą ir laimėjo seriją iki trijų pergalių sausu rezultatu 3:0.

Sužaidus dvi minutes ketvirtajame kėlinyje Š.Jasikevičius už ginčus su arbitrais užsidirbo diskvalifikacinę pražangą ir buvo priverstas apleisti trenerio postą.

Finale kauniečių lauks Vilniaus "Lietuvos ryto" ir Klaipėdos "Neptūno" poros nugalėtojas. Vilniečiai serijoje pirmauja 2:1.

Kauno "Žalgiris": Aaronas White'as 21, Paulius Jankūnas 14, Kevinas Pangosas 8, Antanas Kavaliauskas 7, Artūras Milaknis 6, Paulius Valinskas 5, Brandonas Daviesas, Axelis Toupane'as, Martynas Sajus, Vasilije Micičius ir Edgaras Ulanovas 4, Beno Udrihas 2 taškai;

Panevėžio "Lietkabelis": Donatas Tarolis ir Žanis Peiners 13, Lorenzo Williamsas 11, Arnas Velička 6, Darjušas Lavrinovičius, Dominikas Mavra ir Žygimantas Skučas 4, Lukas Aukštikalnis ir Kšištofas Lavrinovičius 3, Gintaras Leonavičius 2, Vaidas Čepukaitis 1 taškas;

0 comments:

Rašyti komentarą