NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius pretenduoja į "Kauno sporto apdovanojimų" metų trenerio titulą

2018-11-24
Trečius metus iš eilės Kauno savivaldybė skelbia geriausių atletų, komandų, trenerių ir sporto iniciatyvų rinkimus, o gruodžio 17-osios vakarą iškilmingai paskelbs bei apdovanos jų laureatus. Tarp pretendentų į nugalėtojus – ryškiausios šių dienų Kauno ir visos Lietuvos sporto asmenybės bei naujai sužibėję talentai.

„Kauno sporto apdovanojimuose 2018“ išskirtos 9 nominacijos: „Metų sporto iniciatyva“, „Metų sporto renginys“, „Metų proveržis“, „Metų sportininkas su negalia“, „Metų sportininkė“, „Metų sportininkas“, „Metų vyrų komanda“, „Metų moterų komanda“ bei „Metų treneris“.

„Šie metai Kaunui buvo turtingi sportiniais pasiekimais ir išskirtiniais renginiais. Atėjo metas viską apžvelgti ir įvertinti geriausius tarp geriausiųjų. „Kauno sporto apdovanojimai“ tapo gražia tradicija kiekvienų metų pabaigoje pagerbti laureatus. Akivaizdu, kad tarp nominantų įsivyraus stipri konkurencija, todėl čia taps svarbus kiekvieno kauniečio balsas“, – kalbėjo Kauno miesto mero pavaduotojas Andrius Palionis.

Į nominantų gretas šiemet sugrįžta Kauno „Žalgirio“ krepšinio komanda. Šiųmečiai Eurolygos 3 vietos laimėtojai pretenduoja į „Metų vyrų komandos“ titulą, o ekipos vedlys – vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius gali pelnyti metų trenerio apdovanojimą.

Kartu su Šaru į geriausiųjų ketvertą pateko lengvosios atletikos talentus ugdantys Teresė Nekrošaitė bei praėjusių metų laureatas Vaclovas Kidykas, taip pat pirmasis Rūtos Meilutytės plaukimo treneris Giedrius Martinionis.

Apie šių pretendentų nuopelnus geriausiai kalba jų auklėtinių pasiekimai. Pasaulio jaunimo olimpinėse žaidynėse Agnė Šeleikaitė 50 m plaukimo krūtine rungtyje iškovojo auksą, o ieties metikė Liveta Jasiūnaitė Europos lengvosios atletikos čempionate laimėjo bronzą. Abidvi sportininkės varžosi net dviejose „Kauno sporto apdovanojimų“ – „Metų proveržio“ ir „Metų sportininkės“ – nominacijose.

Geriausia metų sportininke gali tapti ir tituluočiausia mūsų šalies plaukikė R. Meilutytė, šiemet Europos plaukimo čempionate 100 m krūtine rungtyje iškovojusi sidabrą. Apginti pernai pelnytą „Metų sportininko“ vardą gali pernykštis šios nominacijos laureatas disko metikas Andrius Gudžius, laimėjęs aukso medalį Europos lengvosios atletikos čempionate ir sidabrą – „Deimantinėje lygoje“.

Balsavimas jau prasidėjo ir tęsis iki gruodžio 2 dienos. Sporto aistruoliai jau dabar gali iš arčiau susipažinti su nominantais bei jų pasiekimais ir atiduoti balsus už savo favoritus internete adresu http://apdovanojimai.kaunas.lt

Iškilminga apdovanojimų ceremonija vyks gruodžio 17-ąją.

Šaltinis: kaunas.lt

0 comments:

Rašyti komentarą