NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šaras prieš sezono startą: "Varžovą bus sunku nustebinti"

2020-09-20
FOTO: fcbarcelona.cat
Šarūno Jasikevičiaus jau šiandien laukia pirmosios oficialios rungtynės už Barselonos komandos vairo.

Lietuvio treniruoja "Barca" sekmadienio vakarą (21:00 val.) Ispanijos čempionato atidarymo rungtynėse savo aikštėje susitiks su San Pablo "Burgos" komanda.

Šaras prieš ACB lygos startą džiaugėsi savo komandos tobulėjimu:

"Komanda gerėja kiekvieną dieną. Paskutines dvi savaites dirbome pakankamai gerai. Esu laimingas, nes komanda labai patobulėjo. Mums reikia laiko, bet Ispanijos čempionatas jau čia pat ir privalome galingai pradėti".

Katalonų treneris kalbėdamas apie būsimą varžovą išskyrė San Pablo komandos dinamiką, išlikusią sistemą ir patyrusius žaidėjus:

"San Pablo komanda turi gerai žinomą dinamiką su ta pačia sistema ir treneriu. Su kietu, geru ir patraukliu krepšiniu jie pasiekia gerų rezultatų ACB lygoje. Komanda pasipildė labai patyrusiais žaidėjais ir bus sunku juos nustebinti" - kalbėjo Š.Jasikevičius.

"Burgos" ekipą šį sezoną papildė gerai žinomi ir patyrę krepšininkai - Omaras Cookas, Alexas Renfroe ir Xavieras Rabaseda.

Visos pirmosios Ispanijos čempionato rungtynės vyks be žiūrovų. Pasak Š.Jasikevičiaus sirgalių labai truks, tačiau reikia su tuo susitaikyti:

"Čempionatas tęsis devynis mėnesius ir turi susikoncentruoti pirmosioms rungtynėms. Esame be sirgalių šiuo sunkiu visiems laikotarpiu ir turime tai iškentėti. Mums reikia palaikymo kaip ir visoms komandoms, bet toks tas gyvenimas su COVID".

Š.Jasikevičius sezono starte vis dar negalės verstis Cory Higginso ir Kyle'o Kuričiaus paslaugomis.

0 comments:

Rašyti komentarą