NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius apie Abrinesą: "Mano darbas pastatytį jį į tinkamą vietą metimui"

2020-09-12
Šarūnas Jasikevičius po pergalės Ispanijos supertaurės pusfinalyje prieš "Baskonia" komanda liko patenkintas savo auklėtinių pastangomis. Treneris taip pat džiaugėsi A.Abrineso pasirodymu, bei teigė, kad jo darbas surasti jam tinkamą vietą aikštelėje metimui.

Rungtynių įvertinimas: "Esame labai laimingi, nes tai buvo labai svarbios mums rungtynės. Patekome į finalą ir dabar turime tinkamai jam pasiruošti. Vaikinai parodė puikias pastangas. Šioje sezono stadijoje normalu, kad bus žaidimo svyravimų aukštyn ir žemyn, bet galų gale sugebėjome judėti į pirekį. Yra dar daug kur tobulėti, bet mes tai darysime po truputi".

Apie "Baskonia": "Jie žaidžia labai aukštu lygiu ir buvau tikras, kad sureaguos. Padarėme labai grubių klaidų ir leidome varžovams išsimesti laisvų metimų ir atsikovoti kamuolių puolime. Tai mane labai neramina. Turime toliau dirbti, kad viską išspręstume".

Abrineso tritaškiai: "Jis yra snaiperis ir visi tai žino. Mano darbas pastatytį jį į tinkamą vietą metimui ir šiandien mums pasisekė. Alexas pataikė keletą labai svarbių metimų" - kalbėjo Š.Jasikevičius.

0 comments:

Rašyti komentarą