NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius po pergalės prieš "Real": "Turėjome ankščiau uždaryti rungtynes"

2020-10-24
Penktadienio vakarą "Palau Blaugrana" arenoje Šarūnas Jasikevičius 79:72 pasiekė pirmąją trenerio karjeros pergalę principinėje dvikovoje su Madrido "Real" komanda.

Pirmoje rungtynių pusėje buvo visiškas Barselonos krepšininkų dominavimas, tačiau po ilgosios pertraukos Pablo Laso auklėtiniai sugrįžo į rungtynes.

Katalonų treneris liko patenkintas pirmaja rungtynių puse, kurioje "Barca" įgijo didesnę, nei 20 taškų persvarą. Tačiau kas nutiko antroje mačo pusėje Šarą neramino:

"Turiu pasveikinti vaikinus su pirma rungtynių puse, bet nesuprantu kas nutiko po to. Tai mūsų didžiausias varžovas ir turėjome ankščiau uždaryti rungtynes. Reikia iš to pasimokyti ir privalome gerinti mentalitetą" - kalbėjo "FC Barcelona" treneris.

Š.Jasikevičius minėjo, kad buvo naivu tikėtis jog tokia komanda kaip Madrido "Real" nesureaguos:

"Pirmoje pusėje žaidėme ko gero geriausią krepšinį šiame sezone. Esu laimingas šia pergale, bet turime tobulėti mentaliteto klausimu. Negalime tikėtis, kad tokia komanda kaip Madrido "Real" nereaguos į įvykius aikštelėje. Apie tai kalbėjome rūbinėje įpusėjus rungtynėms, tačiau viena yra kalbėti, o visai kitą atlikti gerai. Pabaigoje iškentėjome".

"Jei norime laimėti kažką svarbaus turime išmokti, kad tokios puikios komandos kaip "Real" darys pakeitimus. Jie sugrįš ir neleis tau laimėti. Mane truputi nustebino kaip mes išėjome į antrąją rungtynių pusę. Tai "El Clasico" ir su visomis problemomis, kurias turime... aš labai laimingas".

Katalonų treneris negailėjo pagyrų jaunajam Sergi Martinezui, kuris "El Clasico" mače žaidė daugiau, nei 30 minučių. Pasak Šaro puikus Sergi žaidimas pastatė jį į sunkią situaciją:

"Nuo to laiko, kai esu Barselonoje - nemačiau jo pavargusio. Jis visada sunkiai ir energingai treniruojasi. Turėjome penkerias rungtynes be Mirotičiaus ir Sergi buvo stabiliausias žaidėjas komandoje šiame laikotarpyje. Tą jaunas žaidėjas ir turi daryti - pastatyti trenerį į keblią situaciją, nes dabar turiu pagalvoti ką reikės daryti grįžus Mirotičiui. Esame labai patenkinti juo" - kalbėjo Šaras.

0 comments:

Rašyti komentarą