NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: Nenorėjau, jog derybos taip užsitęstų

2009-07-23
Šarūnas Jasikevičius pratęsė sutartį su Atėnų "Panathinaikos" klubu. Po sutartimi trūksta tik parašų, kurie bus padėti artimiausiomis dienomis.

Pats lietuvis pripažino, jog pratęsti kontraktą norėjo iškart po sezono pabaigos.

"Nenorėjau, jog derybos taip užsitęstų. Jei būtų mano valia, rankomis būčiau sukirtęs jau prabėgus savaitei po sezono pabaigos. Suvokiu, kad tai yra verslas, todėl derybos nebuvo labai lengvos. Kad ir kaip bebūtų, džiaugiuosi, jog lieku Atėnuose. Niekada nenorėjau palikti "Panathinaikos". Čia aš jaučiuosi labai jaukiai. Ne tik pripratau prie komandos sistemos, tačiau jau prisirišau ir prie vietos sirgalių", - Graikijos žiniasklaidai pasakojo Š.Jasikevičius.

Priminsime, jog įžaidėjas su ekipa sutarė dėl vienerių metų sutarties su galimybe ją pratęsti dar vienam sezonui. Per metus gynėjas turėtų uždirbti apie 1,7 milijono eurų.

33 metų 192 cm ūgio Š.Jasikevičius praėjusiame sezone Eurolygoje sužaidė 22 rungtynes, per kurias aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 20 minučių, pelnydavo 9,6 taško, atkovodavo 1,5 atšokusio kamuolio bei atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus.

krepsinis.net

0 comments:

Rašyti komentarą