NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: Jaučiausi lyg būčiau nukritęs iš mėnulio

2009-12-04
Po penkių mėnesių pertraukos į aikštę grįžęs Atėnų "Panathinaikos" atakų organizatorius Šarūnas Jasikevičius kovų sūkuryje jautėsi neįprastai. Tiesa, lietuvio sugrįžimas nebuvo labai prastas.

Krepšininkas per 14 minučių surinko 4 taškus, atliko kelis sau įprastus juvelyrinius perdavimus ir padėjo savo komandai įveikti Milano "Armani Jeans" klubą.

"Jaučiausi, lyg būčiau nukritęs iš mėnulio, - sakė Š.Jasikevičius. - Ilgai nerungtyniavau, todėl manau, kad tik laiko klausimas, kada grįšiu į ritmą. Fiziškai jaučiuosi gerai, tačiau norėčiau tapti šiek tiek staigesniu ir vikresniu. Vis dėlto nenoriu savęs spausti, nes galiu persitempti. Norėčiau padėkoti "Panathinaikos" sirgaliams, kurie mane sutiko labai šiltai. Būdamas aikštėje ir žaisdamas su savo komandos draugais jaučiausi puikiai. Juk vėl galėjau žaisti krepšinį. Manau, kad visa tai dar tik pradžia."

Primename, kad sezono pradžią Š.Jasikevičius buvo priverstas praleisti dėl vasarą atliktos kelio operacijos. Dėl traumos gynėjas negalėjo padėti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei, Europos čempionate Lenkijoje pasirodžiusiai žemiau savo galimybių ribos.

šaltinis: krepsinis.net

0 comments:

Rašyti komentarą