NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Lietuvos rinktinės trenerio K.Kemzūros karjerą nulėmė pokalbis su Š.Jasikevičiumi

2010-01-19
Kęstutis Kemzūra prisipažino, jog vieną svarbiausių jo karjeros posūkių nulėmė pokalbis su Šarūnu Jasikevičiumi. Lietuvos vyrų rinktinės treneris šiuo metu stovi prie Krasnodaro „Lokomotiv“ komandos vairo.

Duodamas interviu Rusijos žiniasklaidai, K.Kemzūra prisiminė, kaip tapo Sankt Peterburgo „Dinamo“ klubo trenerio Davido Blatto asistentu.

„Jam ieškojo pagalbininko, kuris vienodai gerai mokėtų rusų ir anglų kalbas. Ši aplinkybė man padėjo, - dienraščio „Sovetskij Sport“ žurnalistui prisipažino K.Kemzūra. - Su manimi susisiekė pats Davidas Blattas. Telefonu mes pakalbėjome kokias penkias minutes. Jis pasiūlė dirbti kartu. Tuo metu treniravau Klaipėdos „Neptūno“ komandą, tačiau dar nebuvau pasirašęs sutarties. Paaiškinau Davidui situaciją, ir pasakiau, kad turiu pagalvoti.(...) PASITARIAU SU JASIKEVIČIUMI, kuris buvo žaidęs „Maccabi“, vadovaujant Blattui, ir apie Davidą išgirdau tik pačius geriausius žodžius. Po pokalbio su savo šeima, kuri taip pat pritarė šiam variantui, sutikau dirbti Rusijos lygoje. Tai buvo vienas kertinių sprendimų mano trenerio karjeroje“.

Sankt Peterburgo klube K.Kemzūra dirbo 2004-2005 m. sezoną.

Šaltinis: lrytas.lt

0 comments:

Rašyti komentarą