NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

2009/2010 metų sezono uždarymas!

2010-06-09
Atėnų „Panathinaikos“ stovykloje šventinė nuotaika. Šiandien įvyko klubo fiesta, kurios metu buvo įteikta Graikijos čempionų taurė. Prieš fiestą „Panathinaikos“ klubo prezidentas pranešė dar vieną džiugią naujieną Želimiras Obradovičius dar mažiausiai du metus treniruos Atėnų „Panathinaikos“ komandą. Šiandien taip pat įvyko treniruotės pobudžio rungtynės „Panathinaikos žalieji“ prieš „Panathinaikos baltieji“. Šarūnas Jasikevičius žaidė už žaliuosius. Jau pirmoje atakoje nuskubėjęs Šarūnas Jasikevičius pasižymėjo ne tiksliu metimu ar rezultatyviu perdavimu, tačiau kamuolio smūgiu į tribūną, tarsi visiems žiūrovams primindamas, kad jau po dviejų dienų prasideda 2010-ųjų Pasaulio futbolo čempionatas Pietų Afrikos Respublikoje. Rungtynėse netrūko linksmų emocijų, kurias kūrė patys žaidėjai. Rungtynėse buvo galima išvysti ne tik Nikolo Pekovičiaus taiklų tritaškį, bet ir legendinį „Panathinaikos“ žaidėją Fragiskos Alvertį. Šarūnas Jasikevičius šiose rungtynėse dar kartą pademonstarvo, kad mėtyti tolimus metimus jis moka, jo mestas kamuolys iš vidurio aikštės tikslą pasiekė. Šarūnas Jasikevičius taip pat tapo ir rungtynių didvyriu atnešusiu pergalę žaliesiems „Panathinaikos“ esant rezultatui lygiam 50-50 Šaras įmetė lemiamą tritaškį ir rungtynės baigėsi rezultatu 50-53.

Po rungtynių žurnalistė pasiteiravo Šarūno Jasikevičiaus apie šią šventę ir lemiamą metimą, Šaras su šypsena atsakė: „O ar galite tuo patikėti? (apie pataikyta lemiamą tritaškį) Nuostabi atmosfera šiandien arenoje, fanai nuostabūs. Manau, kad reikėjo tokios šventės, o dabar jau bus galima ir pailsėti“

Po rungtynių „Panathinaikos“ žaidėjams buvo užkabinti Graikijos čempionato aukso medaliai ir įteikta čempionų taurė, kurią į O.A.K.A arenos viršų iškelė kapitonas Dimitris Diamantidis. Žaidėjai areną paliko skambant Queen dainai „We are the champions“.

0 comments:

Rašyti komentarą