NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šaras - Rugsėjo mėnesio apžvalga |2010|

2010-09-30

Šiandien skaičiuojame paskutinę Rugsėjo mėnesio dieną. Šį mėnesį mums lietuviams buvo didžiulis įvykis, nes Lietuvos vyrų rinktinė iškovojo Pasaulio čempionato bronzą. Ko gero dar daugelis gyvena šiomis akimirkomis, tačiau, tai jau tapo istorija ir reikia žiūrėti į priekį. O rugsėjo mėnesį svarbiausi įvykiai buvo šie:

Rugsėjo 1 d. Atėnų „Panathinaikos“ komanda susirinko į pirmąją treniruočių stovyklą. Nors buvo kalbama, kad Šarūnas Jasikevičius treniruosis kartu su kitais „Panathinaikos“ komandos žaidėjais, tačiau jis ir toliau dirbo individualiai.

Rugsėjo 14 d. Lrytas.lt pranešė, kad Šarūnas Jasikevičius Atėnų „Panathinaikos“ komandoje žais už minimumą. 34 metų lietuvis su Graikijos čempionų klubu pasirašys minimalų kontraktą, pagal kurį uždirbs apie 150-200 tūkst. eurų per metus.

Rugsėjo 15 d. Šarūnas Jasikevičius duodamas interviu Graikijos spaudai gyrė Lietuvos rinktinę iškovojusią bronzos medalius Pasaulio čempionate: „Nuostabi komanda ir nuostabi sėkmė Lietuvos krepšiniui likus vieneriems metams iki Europos čempionato Lietuvoje! Ši rinktinė parodė didžiulį potencialą ir atidavė visą širdį, tai ko gero didžiausias šio čempionato siurprizas. Mano nuomone Lietuvos rinktinės puikaus pasirodymo paslaptis yra treneris Kęstutis Kemzūra. Jis sugebėjo įkvėpti šiuos jaunus žaidėjus, o galutinis rezultatas buvo daugiau nei puikus!“

Šarūnas Jasikevičius taip pat paneigė gandus, kad jis lieka Atėnų „Panathinaikos“ komandoje ir ten žais už minimumą.

Rugsėjo 16 d. Šarūno Jasikevičiaus likimas vėl atsiduria ant Ž.Obradovičiaus pečių. Graikų spauda teigė, kad po stovyklos Zlatibore treneris nuspręs ar komandai reikia pastiprinimo gynėjų grandyje ar ne.

Rugsėjo 18 d. Graikijos žiniasklaida paneigė gandus apie Atėnų „Panathinaikos“ susitarimą su Lietuviu.

Rugsėjo 21 d. Želimiras Obradovičius dar kartą patvirtino, kad Šarūnas Jasikevičius nežais kitą sezoną Atėnų klube teigdamas: „Panathinaikos komanda yra stipri nepaisant to, kad ją paliko Nikola Pekovičius, Vassilis Spanoulis ir Šarūnas Jasikevičius“

Tuo tarpu Kauno „Žalgiris“ nesulaukė atsakymo iš Šarūno ir nuleido rankas jį įsigydami. Klubo komunikacijos direktorius Almantas Kiveris sakė: „Baiginėjame pasiruošimą sezonui, todėl didelių vilčių su Š.Jasikevičiumi nepuoselėjame. Situaciją nebent pakeistų krepšininko parodyta iniciatyva.“

Rugsėjo 22 d. Šarūnas Jasikevičius tapo tėveliu. Jo širdies draugė Anna Douka pagimdė sveiką 3.1 kilogramo ir 51 cm ūgio dukrelę.

Rugsėjo 25 d. Graikijos spaudoje pasirodo pranešimai, kad Solonikų „Aris“ klubo akiratyje yra Šarūnas Jasikevičius.

Rugsėjo 29 d. Tel Avivo „Maccabi“ komanda oficialiai pradėjo derybas su Šarūnu Jasikevičiumi.

Linkime Jums gero ateinančio Spalio mėnesio, bei puikių akimirkų krepšinio aikštelėse, nes jau Spalio mėnesį prasidės visų ilgai lauktas naujasis Eurolygos sezonas.

0 comments:

Rašyti komentarą