NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičiaus kontraktas su "Maccabi" sieks 1.2 milijonų eurų

2010-09-29
Šarūnas Jasikevičius jau artimiausiu metu taps Tel Avivo "Maccabi" komandos nariu. Lietuvis su Izraelio komanda turėtu pasirašyti dviejų metų 1.2 milijonų eurų vertės kontraktą. Lietuvio agentas šiuo metu vieši Tel Avive kur derina paskutines kontrakto detales.

Šarūnas Jasikevičius naujos komandos buvo priverstas ieškotis tada, kai Atėnų "Panathinaikos" komanda patvirtino, kad jos sudėtis jau sukomplektuota ir vietos lietuviui nėra. Nors pats žaidėjas rodė didelį norą likti Atėnuose dėl nesenai gimusios dukros.

Lietuviui Tel Avivo "Maccabi" komanda gerai pažįstama jis joje žaidė 2003-2005 metais ir tada su šia komanda viską laimėjo. Tiesa senų veidų bus ir šioje ekipoje komandoje vis dar žaidžia Derikas Sharpas, Davidas Bluthenthalis, Yanivas Greenas, bei Talis Buršteinas su visais šiais žaidėjais Šaras jau yra žaidęs kartu. Tačiau pažįstamų veidų yra ir treneriu štabe. Šį sezoną už "Maccabi" komandos vairo stojo Davidas Blattas, kuris 2003-2004 metų sezone kai žaidė Šarūnas buvo vyriausiojo trenerio Pini Gershono asistentas.

Praeitą sezoną Šarūnas Jasikevičius Eurolygoje sužaidė vos 7 rungtynes, aikštėje praleisdavo po 16 minučių, pelnydavo po 4.4 taško ir atlikdavo po 2.1 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes. Graikijos pirmenybėse jo statistika buvo geresnė per 24 sužaistas rungtynes aikštėje praleisdavo po 17 minučių, pelnydavo po 8 taškus ir atlikdavo po 2.5 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

0 comments:

Rašyti komentarą