NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Verginis į "Aris", Šaras į "Panathinaikos"?

2010-09-16
Panašu, kad Atėnų "Panathinaikos" klubo gynėjas Dimitris Verginis, kitą sezoną vilkės ne žaliai, baltus marškinėlius, o juodai, geltonus. Graikijos čempionai sutartį su žaidėju nutraukė abipusiu susitarimu, žaidėjo pagrindis motyvas buvo sutinkant su pasiūlymų, tai mažas minučių skaičius praleidžiamas aikštelėje. Treneris Željko Obradovičius įsitikinęs, kad 23-iejų metų gynėjas ras sau vietą bet kurioje Graikijos komandoje, bei keletoje Eurolygoje žaidžiančių klubų. D.Verginis šiai dienai neatrodo pasiruošęs žaisti "Panathinaikos" komandoje, o po to kai komandą paliko Vassilis Spanoulis ir Šarūnas Jasikevičius gynėjų grandį okupavo Dimitris Diamantidis, Drew Nicholas ir Milenko Tepičius.

Neaiški situacija yra ir su kitu perspektyviu Graikijos žaidėju Giorgos Bogris, kuris taip pat gali palikti Atėnų "Panathinaikos" komandą, tačiau kol kas jis kartu su kitais žaidėjais ruošiasi sezonui Zlatabore.

Dimitris Verginis pareitame sezone vilkėdamas Atėnų "Panathinaikos" marškinėlius eurolygoje sužaidė tik dvi rungtynes. Aikštėje praleisdavo po daugiau, nei 4 minutes ir rinkdavo po 1.5 taško. Graikijos čempionate sužaidė 11 rungtynių, aikštėje praleisdavo daugiau nei 6 minutes ir rinkdavo po 2.3 taško per rungtynes.

Atrodo, kad šiuo metu atsirado laisva vieta "Panathinaikos" komandos gynėjų pozicijoje, galbūt tai vieta Šarūnui Jasikevičiui? nors lietuvis vakar Graikijos žiniasklaidai patvirtino, kad viskas liko kaip buvo iki tol ir nebuvo pasiektas joks susitarimas. Tačiau viltis miršta paskutinė, galbūt, tai dar vienas šansas.

0 comments:

Rašyti komentarą