NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Naujas Šarūno Jasikevičiaus gyvenimas Vilniuje: pirkiniai už 200 tūkst. litų!

2010-11-24
Villnių iš Graikijos praėjusią savaitę persikraustęs garsus krepšininkas Šarūnas Jasikevičius rūpinasi ne tik treniruotėmis, bet ir buities reikalais. Žvaigždė netrukus rengiasi įsigyti butą ir prabangų automobilį.

Antradienio vakarą portalo Panele.lt žurnalistai krepšininką pastebėjo viename prašmatniame sostinės automobilių salone kruopščiai besirenkantį automobilį.

Į naujutėlaičių BMW gražuolių saloną Š. Jasikevičius vakarop atvyko su geru savo bičiuliu, „Lietuvos ryto" krepšinio komandos trenerio asistentu Dariumi Maskoliūnu.

Šaras automobilių salone užtruko apie valandą. Atrodė pavargęs ir susirūpinęs. Po valandos jis įsėdo į paprastutę "Škodą" ir paliko saloną.

Panele.lt išsiaiškino, kad Š. Jasikevičius yra pasiruošęs pirkti prabangų automobilį. „Lietuvos ryto" žaidėjas rinkosi iš šių naujų didžiųjų modelių: 5 serijos BMW „Gran Turismo", BMW X1 ir BMW X6. Jų visų kaina prasideda nuo 200 tūkstančių litų. Ilgiausiai Šaras užtruko prie raudonojo BMW X6, buvo atidaręs dureles, įkišęs nosį į vidų.

Tačiau, pasak šaltinių, Jasikevičius automobilio dar neišsirinko - jis žada apžvelgti ne tik BMW, bet ir kitų ženklų salonus.

Pranešama, kad Šarūnas jau netrukus įsigis ir butą sostinėje. Kai tik taip atsitiks, į Lietuvą iš Graikijos atvyks jo 23-ejų metų žmona Anna Douka su dviejų mėnesių dukrele.

Beje, šiandien, trečiadienį, Šarūnui bent trumpam teks pamiršti automobilio pirkimo rūpesčius, mat „Lietuvos ryto" laukia svarbios rungtynės su „Fenerbahce Ulker" namuose.

šaltinis: panele.lt

0 comments:

Rašyti komentarą