NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius grįžta į Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipą!

2010-11-16
Šarūnas Jasikevičius vėl žais „Lietuvos ryteō – klube, kuriame 1998-aisiais pradėjo savo profesionalo karjerą. Praėjusią naktį pagaliau buvo pasiektas susitarimas – „Lietuvos rytas“ šiam sezonui sudarė kontraktą su 193 cm ūgio 34 metų įžaidėju.

Š.Jasikevičius į Vilnių atskris antradienį, tačiau jis pasiryžęs įbėgti į aikštę jau trečiadienio rungtynėse su Zagrebo „Cibona“.
 
„Kiekvienas žmogus anksčiau ar vėliau grįžta ten, kur žengė pirmuosius žingsnius. Tokiai traukai, matyt, neatsispyrė ir Š.Jasikevičius. Be to, jis buvo pažadėjęs kada nors sugrįžti į „Lietuvos rytą“. Mums Š.Jasikevičiaus atvykimas į Vilnių labai svarbus, nes jis tarsi yra pergalių talismanas. Tai rodo visas jo sportinis kelias, - teigė Vilniaus klubo prezidentas Gedvydas Vainauskas. – Tikiuosi, kad į mačą su „Cibona“ rytoj „Siemens“ arenoje susirinks daug sirgalių, kurie pasveikins grįžusią žvaigždę“.
 
Šį sezoną lietuvis kol kas neturėjo kontrakto, o treniravosi su „Peristeri“ klubu Atėnuose, kur gyvena su drauge ir jųdviejų pirmagime. Pats sportininkas teigė, kad yra pasirengęs žaisti 80 proc. savo galimybių.
 
2003-iųjų metų Europos čempionas Š.Jasikevičius per karjerą iškovojo daugybę titulų, iš kurių ryškiausios – pergalės Eurolygoje tris sezonus 2003-2005 metais. Sidnėjaus olimpiadoje įžaidėjas su Lietuvos rinktine pelnė bronzą.
 
Š.Jasikevičius yra žaidęs „Lietuvos ryte“, Liublianos „Olimpija“, „Barcelona“, Tel Avivo „Maccabi“, Atėnų „Panathinaikos“, NBA kubuose „Indiana Pacers“, „Golden State Warriors“. Šį sezoną krepšininkas buvo sulaukęs pasiūlymų iš daug garsių Europos klubų.

šaltinis: bc.lrytas.lt

0 comments:

Rašyti komentarą