NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Solidus Šarūno Jasikevičiaus žaidimas nepadėjo iškovoti pergalės prieš Turkijos čempionus

2010-11-24
Vilniaus "Lietuvos rytas" patyrė penktąjį pralaimėjimą eurolygoje. Vilniečiai savo arenoje rezultatu 75-81 turėjo pripažinti Stambulo "Fenerbahce Ulker" ekipos pranašumą. Su viena vienintele pergalę "Lietuvos rytas" C-grupėje lieka penktoje vietoje, o šansai patekti į eurolygos Top16 etapą tapo labai nedideli.

Pirmuosius taškus rungtynėse pelnė Stambulo "Fenerbahce Ulker" komandos lietuvis Darjušas Lavrinovičius. Viso pirmojo kėlinio metu svečiai iš Turkijos turėjo nedidelį pranašumą. Šarūnas Jasikevičius aikštėje pasirodė iki pirmo kėlinio likus žaisti tris minutes. Vos tik įėjęs į aikštę Šaras atliko gražų rezultatyvų perdavimą Milko Bjelicai, o po dviejų minučių Š.Jasikevičius pelnė pirmuosius savo taškus šių metų eurolygos sezone. Po trijų sužaistų minučių antrajame kėlinyje Vilniaus "Lietuvos rytas" po taiklaus Martyno Gecevičiaus dvitaškio pirmą kartą išsiveržė į priekį. Vėliau Turkijos čempionai susigrąžino iniciatyvą į savo rankas. Baigiantis kėliniui į aikštę grįžo Šarūnas Jasikevičius, kuris ir vėl įnešė gyvybės į vilniečių žaidimą. Po dviejų kėlinių komandas skyrė keturi taškai 36-40. Trečiasis kėlinys prasidėjo, taikliu turkų tritaškių, o vilniečiai į tai atsakė triuškinančiu Milko Bjelicos dėjimu. Šiame kėlinyje "Lietuvos rytą" į neviltį varė taiklūs varžovų tritaškiai, kurių dėka "Fenerbahce Ulker" ekipa atitrūko 15 taškų skirtumu. Ketvirtajame kėlinyje varžovai ir vėl tiksliau žaidė tiek puolime, tiek gynyboje. Rungtynių pabaigoje "Lietuvos rytas" dar bandė gelbėtis tolimais metimais, tačiau tritaškiai dažniau skriejo pro šalį. Vienintelį dalyką ką pavyko šeimininkams padaryti, tai sumažinti skirtumą iki šešių taškų. Vilniečiams, tai jau penktasis pralaimėjimas eurolygoje

Šarūnas Jasikevičius buvo vienas naudingiausių savo komandoje per 23 minutes praleistas aikštėje jis pelnė 12 taškų (2/4 dvitaškiai, 2/4 tritaškiai, 2/2 baudos) ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus.

0 comments:

Rašyti komentarą