NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius pražudė eurolygos čempionus

2010-12-16
Vilniaus "Lietuvos rytas" nugalėjo Barselonos "Regal FC Barcelona" 88-87 ir išsaugojo šansus patekti į eurolygos Top16 etapą. Vilniečiai ketvirtajame kėlinyje turėjo 12 taškų persvarą tačiau ją iššvaistė ir rungtynių pabaigoje prasidėjo nervų karas, kurį laimėjo šeimininkai. Dabar "Lietuvos rytui" kitą savaitę reikia įveikti Zagrebo "Cibona" komandą ir laukti Šolė "Basket" ekipos pralaimėjimo prieš Stambulo "Fenerbahce Ulker" komandą.

Galime sakyti, kad Vilniaus "Lietuvos rytas" visų rungtynių metu valdė situaciją ir neleido eurolygos čempionams perimti iniciatyvos į savo rankas. Visų rungtynių metu vilniečiai laikė pranašumą savo rankose, o ketvirtajame kėlinyje po Šarūno Jasikevičiaus penkių iš eilės taškų šeimininkų persvara išaugo iki 12 taškų. Vis dėlto šios persvaros neišsaugojo "Lietuvos rytas", o Barselonos komanda kėlinio pabaigoje išlygino rezultatą. Likus iki kėlinio pabaigos 2 sekundėm Ricky Rubio turėjo šansą išplėšti pratęsimą, tačiau trečias baudos metimas tikslo nepasiekė ir vilniečiai iškovojo labai svarbią pergalę.

Šarūnas Jasikevičius per 22 minutes pelnė 11 (1/2 dvitaškiai, 2/4 tritaškiai, 3/4 baudos), atliko net 10 rezultatyvių perdavimų ir keturis kartus prasižengė.

0 comments:

Rašyti komentarą