NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

"Fenerbahce Ulker" susigrąžino lyderės poziciją Turkijos lygoje

2011-01-09
Stambulo "Fenerbahce Ulker" kurioje žaidžia du lietuviai Šarūnas Jasikevičius ir Darjušas Lavrinovičius po Turkijos lygos 14-ojo turo vėl susigrąžino lyderės poziciją. Nors 14 turas dar nesibaigė liko sužaisti dar dvi varžybas, tačiau šios rungtynės įtakos Stambulo ekipai neturi.

Į pirmąją vietą Turkijos krepšinio lygoje "Fenerbahce Ulker" komandai leido pakilti vakarykštė pergalė prieš Mersino "Mersin BSB." klubą ir netikėtas Stambulo "Galatasaray Cafe Crown" ekipos pralaimėjimas Renaldo Seibučio ir Vido Ginevičiaus "Olin Edirne" komandai.

Turkijos čempionai po lygiai pergalių ir pralaimėjimų turi kartu su "Banvitspor" klubu, tačiau dėl geresnio tarpusavio santykio jie žengia aukščiau. Stambulo "Fenerbahce Ulker" (12 pergalių ir 2 pralaimėjimai) turi viena pergale daugiau už Stambulo "Galatasaray Cafe Crown" (11 pergalių ir 3 pralaimėjimai) ekipą, kuris rikiuojasi trečioje vietoje. O nuo savo pagrindinių konkurentų Stambulo Efes Pilsen (10 pergalių ir 4 pralaimėjimai) komandos Šarūno Jasikevičiaus ekipa atitrūkusi per dvi pergales.

15-ojo turo rungtynes Stambulo "Fenerbahce Ulker" žais Sausio 14 dieną namuose prieš Ankaros "Turk Telekom" ekipą.

0 comments:

Rašyti komentarą