NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Jasikevičius: "Aš laukiau Atėnų "Panathinaikos"

2011-01-20
Šiandien Stambulo "Fenerbahce Ulker" komanda 21:45val. pradeda Eurolygos Top16 kovą prieš Pirėjaus "Olympiacos". Šarūnas Jasikevičius viešėdamas Graikijoje sutiko atsakyti į keletą klausimų apie būsimas eurolygos rungtynes ir apie mėnesius laukto pasiūlymo iš Atėnų "Panathinaikos".

"Tai buvo mano namai pastaruosius tris metus. Nuostabus jausmas vėl grįžti į Atėnus, kur turėjau daug malonių akimirkų, todėl grįžimas čia visada yra malonus." Šarūnas šį sezoną neslėpė noro vėl žaisti Atėnų "Panathinaikos" komandoje, tačiau bendro susitarimo nepavyko pasiekti.
"Tai jau užbaigtas reikalas. Mėnesiai kuriuos laukiau jų atsakymo nebuvo gražūs".

Lietuvis prisipažino, kad Pirėjaus "Olympiacos" pergalė prieš "Panathinaikos" Graikijos čempione jį šiek tiek nustebino. "Nėra reikalo apie tai kalbėti. Sąžiningai pasakius "Olympiacos" pergalė šiek tiek nustebino".

Jūs prieš "Olympiacos" komandą žaidėte 26 kartus. Tavo tikslas visada būti šios komandos varžovu ir niekada nežaisti šioje komandoje?
Tai ne mano rūpestis. Būnant kauniečių pats kvailiausias dalykas man yra žaisti prieš mano svajonių komandą "Žalgirį" ir nebūtį šios komandos žaidėju.

Tai jūsų dukrytė bus "Žalgirio" ar "Panathinaikos" sirgalė?
Abi komandos vilki žalią aprangą ir tai yra svarbiausia.

Ar tu kada nors pasielgtum taip kaip padarė V.Spanoullis ir kokia tavo nuomonė apie tokį jo sprendimą?
Jis padarė savo sprendimą. Asmeniškai man tai būtų keistas pasirinkimas, tačiau visokių žmonių yra. Jis turėjo keletą priežasčių kas lėmė tokį jo sprendimą. Ar aš taip pasielgčiau? prieš dešimt metų būčiau pasakęs ne. Dabar viskas keičiasi ir žmonės yra skirtingi. Kaip visi žinote aš laukiau pusė metų, kad kažkas įvyktu ir aš žaisčiau "Panathinaikos", tačiau nieko neįvyko. Taigi kas man gali uždrausti vykti ten kur aš esu labiau laukiamas? gyvenime negali nieko žinoti. Tai būtų keistą, tačiau gyvenime nutinka ir patys keisčiausi dalykai.

Ar turi kokį pažadą Atėnų "Panathinaikos" sirgaliams?
Ne, aš žaidžiu už "Fenerbahce Ulker" ir nieko panašaus neturiu daryti. Aš visada stengiausi laimėti su "Panathinaikos" komanda, o dabar su "Fenerbahce Ulker". "Panathinaikos" sirgaliai žino ką aš jaučiu šiai komandai ir nieko daugiau man nereikia sakyti.

0 comments:

Rašyti komentarą