NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Šarūnas Jasikevičius: "Mano misija žaisti agresyviai ir gauti maksimalų efektyvumą"

2011-01-05
Naujasis Stambulo "Fenerbahce Ulker" pirkinys Šarūnas Jasikevičius sutiko Turkijos žiniasklaidai pasidalinti mintimis apie klubą ir vakar ištrauktais eurolygos Top16 burtais. Šaras apie eurolygos varžovus kalbėjo: "aš manau, kad galime įveikti visas komandas, tačiau kol neatiduosime visų jėgų galim ir pralaimėti bet kuriai komandai".

Šarūnas Jasikevičius "Fenerbahce Ulker" televizijai davė pirmąjį interviu ir atsakė į keletą klausimų. Kiekvienas lietuvis berniukas pirmiausia ką padaro, tai pradeda žaisti krepšinį, sakė Šarūnas Jasikevičius. Būdamas šešių metų pirmą kartą paėmęs kamuolį į rankas lietuvis su juo nesiskiria iki šiol. Šarūnas sakė: "Labai svarbu būti dalimi šios kultūros".

Šarūnas Jasikevičius prieš persikeldamas į Turkiją žinojo į kokį klubą atvyksta: "Tai didingas klubas turintis daug fanų, tačiau kol kas aš negaliu per daug komentuoti, nes dar per anksti tai daryti", sakė lietuvis.

Š.Jasikevičius čia dėl sirgalių, "Nuo senų laikų žinau labai gerai. Tarptautiniuose turnyruose Turkijoje arenos būdavo tuščios, tačiau dabar viskas pasikeitė. Aš manau, kad tam turėjo įtakas Pasaulio čempionatas vykęs šioje šalyje. Mūsų komanda sekasi ir mes žaidžiame labai gerai, o komandos sėkmė didins sirgalių susidomėjimą ir palaikymą".

Šarūnas Jasikevičius kalbėjo ir apie savo užduotys komandoje: "Treneris man davė taktikas, kurių metu turiu perduoti kamuolį kitiems keturiems komandos žaidėjams. Mano misija perduoti tinkamą derinį komandos draugams, žaisti agresyviai ir gauti maksimalų efektyvumą per gautą laiką. Būtent tai mes ir bandome padaryti".

Lietuvis pasidalino mintimis ir apie būsimus varžovus eurolygos Top16 etape, "aš manau, kad galime įveikti visas komandas, tačiau kol neatiduosime visų jėgų galim ir pralaimėti bet kuriai komandai. Tačiau visos komandos sunkiai dirba ir bando pasiekti geriausiu rezultatus visų šešių rungtynių metu". Kalbėdamas apie "Fenerbahce Ulker" komanda jis sakė: "Tai labai talentinga komanda ir jei mes toliau eisime teisingu keliu mums pasiseks".

Šaro žinutė komandos fanams: "Mes stengsimės daryti viską ką galime, kad šis didingas klubas laimėtu. Sėkmė svarbi tiek klubui tiek fanams, kurie tegul ir toliau ateina į rungtynes ir vienintelis prašymas palaikykite mus".

Visas interviu bus rodomas per "Fenerbahce Ulker" televiziją šiandien 22:30 val.

0 comments:

Rašyti komentarą