NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

V.Jasikevičiaus ekipa sutriuškinta Vilniuje

2011-01-15
Šiandien Lietuvos krepšinio lygos pirmenybių rungtynėse Kauno "KK Kaunas" beviltiškai 91-58 pralaimėjo Vilniaus "Perlo" komandai. Kauniečiai su 5 pergalėmis ir 9 pralaimėjimais turnyrinėje lentelėje užima devintąją vietą.

Kauno komanda jau pirmajame kėlinyje pralaimėjo rungtynes savo varžovams. Šeimininkai Vilniaus "Perlo" krepšininkai nuo pirmų minučių spurtavo rezultatu 9-0 ir svečiams net neleido pagalvoti apie pergalę. Vilniečiai pirmąjį kėlinį prieš varžovus laimėjo dvigubai 26-13.

Antrajame kėlinyje Kauno "KK Kaunui" pavyko sustyguoti savo žaidimą ir neleido padidinti persvaros savo varžovams. Tačiau išaugusio skirtumo nepavyko sumažinti Vytenio Jasikevičiaus komandai. Kėlinys baigėsi rezultatu 41-28.

Trečiajame ketvirtyje šeimininkai nemažino apsukų ir vėl didino išaugusį pranašumą. Kauniečiai gynyboje nesusitvarkė su savo oponentais ir po trijų kėlinių komandas skyrė jau net 23 taškai.

Paskutiniame kėlinyje Kauno ekipai taip pat nepavyko sušvelninti skirtumo. Vilniaus "Perlo" ekipa laimėjo rungtynes triuškinančiu pranašumu 33 taškų skirtumu 91-58 ir įsirašė į savo sąskaitą ketvirtąją pergalę.

Vytenis Jasikevičius per 18 minučių pelnė 8 (2/4 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai, 4/4 baudos) taškus, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir tiek pat kartų suklydo.

0 comments:

Rašyti komentarą