NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

[Žvilgsnis atgal] ŠARAS vs Slovenia 2007.09.12 Qualifying Round (VIDEO)

2011-01-16
2007-ųjų metų Europos krepšinio čempionato antrojo etapo trečiosios rungtynės. Lietuvos vyrų rinktinė antrąjį etapą užbaigė pergale rezultatu 80-61 prieš Slovėnijos nacionalinę rinktinę.

Mūsų šalies rinktinė jau pirmajame kėlinyje parodė, kad jie yra stipresni už savo varžovus ir kėlinį laimėjo aštuonių taškų skirtumu 26-18. Tiesa slovėnai nebuvo linkę taip lengvai pasiduoti ir antrajame kėlinyje priartėjo prie Lietuvos rinktinės. Tačiau čia mūsų rinktinės bėdos nesibaigė. Antrajame kėlinyje atsinaujino Šarūno Jasikevičiaus trauma ir buvo priverstas palikti aikštelę, o vėliau į ją nebegrįžo. Po antro kėlinio Slovėniją nuo Lietuvos skyrė vos trys taškai. Trečiajame kėlinyje Lietuvos rinktinės gynybą savo varžovams leido įmesti tik 8 taškus, tuo tarpu patys surinko 19. Įgytas solidus pranašumas trečiajame ketvirtyje leido lietuviams saugiau jaustis, o tai padėjo iškovoti šeštąją pergalę Europos čempionate ir užimti pirmąją vietą grupėje.

Lietuvos rinktinės varžovė ketvirtfinalyje tapo Kroatijos nacionalinė rinktinė. Tačiau ketvirtfinalio kovą pristatysime kitą kartą.

Šarūnas Jasikevičius per 15 praleistų minučių į Slovėnijos krepšį įmetė 2 (1/2 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai) taškus, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir tris kartus suklydo.

0 comments:

Rašyti komentarą