NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Lemiamas mūšis Valensijoje

2011-03-02
Rytoj Šarūnas Jasikevičius su Stambulo "Fenerbahce Ulker" komanda stoja į lemiamą kovą Eurolygos varžybose. Turkijos čempionams paskutinėse Top16 rungtynėse prieš vietos Valensijos "Power Electronics" komandą reikia laimėti arba pralaimėti nedidesniu, nei 2 taškų skirtumu.

Stambulo "Fenerbahce Ulker" savo situaciją Eurolygoje susikomplikavo po dviejų iš eilės pralaimėjimų "Žalgiriui" ir "Olympiacos" ekipoms. Dar visai nesenai turkai pirmavo grupėje, kurie Top16 etapą pradėjo trimis pergalėmis iš eilės. Dabar Šarūno Jasikevičiaus ekipa gali užiimti tik antrąją vietą grupėje, tokiu atvėju jie ketvirtfinalyje susitiktų su Madrido "Real" klubu.

Pirmose tarpusavio rungtynėse Turkijoje Stambulo "Fenerbahce Ulker" 75-73 po dramatiškos kovos įveikė varžovus iš Valensijos. Šarūnas Jasikevičius tuomet į "Power Electronics" krepšį įmetė 4 taškus ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Paskutinių Top16 rungtynių tarp Valensijos "Power Electronics" ir Stambulo "Fenerbahce Ulker" tiesioginė transliacija prasidės 20:45 val.

Linkime sėkmės Šarūnui Jasikevičiui ir jo komandai kovojant dėl pergalės, kuri pratęstu jų žygį link Eurolygos titulo!

0 comments:

Rašyti komentarą