NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

[Žvilgsnis atgal] ŠARAS vs Scavolini 2005.04.05 QF G1 (VIDEO)

2011-03-29
2004/2005 metų Eurolygos sezonas. Tel Avivo "Maccabi" su Šarūnu Jasikevičiumi sėkmingai peržengė Top16 etapą po kurio Eurolygos čempionų laukė ketvirtfinalių kovos. Ketvirtfinalio varžovu tapo Italijos klubas Pezaro "Scavolini". Pirmasis serijos mačas vyko Tel Avive, kur vietos "Maccabi" 88-60 sutriuškino savo varžovus. Šarūnas Jasikevičius buvo pagrindinis pergalės kalvis šiose rungtynėse.

Šarūnas Jasikevičius jau pirmajame kėlinyje pataikė visus savo 4 tritaškius iš tiek pat mestų ir padėjo Tel Avivo "Maccabi" komandai susikrauti solidžią persvarą. Izraelio čempionai visų rungtynių metu laikė iniciatyvą savo rankose ir neleido nė per žingsni priartėti savo varžovams. Po pergalės "Maccabi" ketvirtfinalio serijoje iki dviejų pergalių išsiveržė į priekį 1-0, o kitose rungtynėse Italijoje jau galėjo užsitikrinti vietą finaliniame ketverte.

Šarūnas Jasikevičius šiose rungtynėse buvo rezultatyviausias komandos žaidėjas jis per 28 minutes pelnė 18 taškų (2/3 dvitaškiai, 4/4 tritaškiai, 2/2 baudos), atliko 4 rezultatyvius perdavimus, 5 kartus suklydo ir surinko 22 naudingumo balus.



0 comments:

Rašyti komentarą