NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

[Žvilgsnis atgal] ŠARAS vs Skipper 2004.05.01 Eurolygos Finalas (VIDEO)

2011-04-17
2004 metų Eurolygos finalo ketvertas Tel Avive. "Maccabi" komanda po nelengvos kovos pusfinalyje prieš Maskvos "CSKA" prasibrovė į eurolygos finalą, kuriame jų laukė Bolonijos "Skipper" komanda. Vis dėlto finale intrigos didelės nebuvo nes šeimininkė Tel Avivo "Maccabi" komanda sutriuškino savo varžovus rezultatu 118-74.

Šarūno Jasikevičiaus ekipa jau pirmajame kėlinyje smogė galingą smūgį varžovams laimėdami kėlinį 31-13. Italijos ekipa ir antrajame kėlinyje nesugebėjo prilygti savo varžovams, kurie žaidė labai rezultatyviai. Po dviejų kėlinių komandas jau skyrė 25 taškai 55-30. Trečiasis rungtynių kėlinys vyko gana lygiai, tačiau Bolonijos "Skipper" vis tiek nesugebėjo sumažinti didžiulio deficito. Ketvirtajame kėlinyje "Maccabi" komanda vedama Šarūno Jasikevičiaus ir Anthony Parkerio galutinai sumindė savo varžovus, kurie paskutiniame ketvirtyje į savo krepšį praleido net 38 taškus.

Šarūnui Jasikevičiui, tai buvo jau antrasis eurolygos čempionų titulas iš eilės, pirmąjį jis iškovojo 2003m. kartu su "Barcelona" komanda. Naudingiausiu finalinio ketverto žaidėju buvo išrinktas Šarūno Jasikevičiaus komandos draugas Anthony Parkeris, kuris finale surinko 21 tašką ir 34 naudingumo balus.

Šarūnas Jasikevičius buvo trečias pagal rezultatyvumą savo komandoje. Lietuvis finale žaidė beveik 18 minučių , pelnė 18 taškų (2/2 dvitaškiai, 4/6 tritaškiai, 2/2 baudos), atkovojo 2 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus, 2 kartus suklydo ir surinko 23 naudingumo balus.

0 comments:

Rašyti komentarą