NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičiaus tėvai stebėjo Klaipėdos milijonierių dukrelės krikštynas

2011-06-12
Tarp smalsuolių, stabtelėjusių prie atsitiktiniams praeiviams ir žurnalistams uždarytų bažnyčios vartelių (svečiai buvo įleidžiami tik pagal sąrašą – KLUBAS.lt pastaba), buvo galima pastebėti ir baikerių, ir vietos gyventojų, o taip pat ir krepšininko Šarūno Jasikevičiaus tėvus Ritą ir Liną Jasikevičius.

R.Jasikevičienė kartu su savo bičiulių kompanija, aktyviai spėliojo, kas gi galėtų vykti nuo smalsuolių akių atitvertoje bažnyčioje, ir, rodos, nė kiek nenustebo, išgirdusi, jog čia vyksta Antano ir Dainos Bosų šeimos šventė. Žiniasklaidoje nuskambėjusi skandalinga bažnytinės santuokos anuliavimo istorija, kurioje buvo paminėta ir krikštynų bei galimai naujos A.Boso bažnytinės santuokos vieta ir laikas, pasiekė daugelio Lietuvos skaitytojų akis.

Š.Jasikevičiaus tėvą Liną Jasikevičių bažnyčios šventoriuje vykstantis veiksmas domino kur kas mažiau nei jo sutuoktinę – vyras stovėjo kiek atokiau nuo bičiulių kompanijos ir laukė, kol šie patenkinę savo susidomėjimą, galės toliau žingsniuoti Vytauto gatve.

šaltinis: klubas.lt

0 comments:

Rašyti komentarą