NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius trečią kartą šį sezoną paliko aikštelę su nuliu taškų savo sąskaitoje

2011-06-12
Vakar  ketvirtose Turkijos čempionato finalo rungtynėse prieš Stambulo "Galatasaray Cafe Crown" komandą Šarūnas Jasikevičius aikštelę paliko nepelnęs nė taško. Tiesa lietuvis ir krepšį atakavo tik kartą, o jo mestas dvitaškis skriejo pro šalį. Tai jau trečiosios rungtynės šį sezoną per 45 sužaistus mačus, kai įžaidėjas iš Lietuvos palieka aikštelę su nuliu taškų savo sąskaitoje. Iki tol Š.Jasikevičius taškų buvo nepelnęs tik debiutinėse rungtynėse su Vilniaus "Lietuvos rytu" ir Stambulo "Fenerbahce Ulker" komandomis.

Praeitų metų Lapkričio 17 dieną Š.Jasikevičius debiutavo Vilniaus "Lietuvos ryto" gretose Eurolygos rungtynėse prieš Zagrebo "Ciboną". Tuomet lietuvis aikštėje žaidė vos 6 minutes, o mestas dvitaškis ir tritaškis buvo netikslūs.

Šių metų Sausio 3 dieną Šarūnas Jasikevičius pirma kartą išbėgo į aikštelę vilkėdamas Stambulo "Fenerbahce Ulker" ekipos marškinėlius. Grandų mūšyje prieš tuometinę Stambulo "Efes Pilsen" komandą lietuvis žaidė 12 minučių, tačiau du mesti dvitaškiai ir vienas tritaškis skriejo pro šalį ir aikštę paliko nepelnęs taškų.

Šį sezoną Šarūnui Jasikevičiui liko sužaisti dar daugiausiai tris rungtynes, tačiau jau šį antradienį pergalės atveju lietuvis gali užbaigti sezoną ir pasipuošti Turkijos čempiono titulu. Po šio sezono įžaidėjas paliks Stambulo "Fenerbahce Ulker" komandą.

0 comments:

Rašyti komentarą