NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius pasirengęs kovoti dėl pergalių

2011-10-05
Šiandien "O.A.K.A" arenoje įvyko žiniasklaidos diena, kurios metu žurnalistai galėjo kalbinti Atėnų "Panathinaikos" komandos žaidėjus, bei trenerius. Šarūnas Jasikevičius ir Romainas Sato buvo pagrindės šios dienos figūros, neleidusios arenoje užkariauti visiškai tylai. Lietuvis erzino komandos draugus, mėgindavo prajuokinti ar atkreipti dėmesį į save rašo Graikijos žiniasklaida. Lietuvis džiaugėsi sugrįžęs į Atėnus, bei yra pasirengęs dirbti maksimaliai, bei kovoti dėl "septintosios žvaigždutės".

Šarūnas Jasikevičius žiniasklaidai kalbėjo: "Esu laimingas čia, turiu daug draugų ir man patinka šis miestas. Sirgaliai mus žino, palaiko ir pasitiki, o mes aikštelėje atiduodame visas jėgas. Mano didžiausia meilė mano dukrtytė laimingas galėdamas būti čia Atėnuose."

Kalbėdamas apie pasiruošimą sezonui įžaidėjas teigė: "Kol kas mes dar nepasiruošę, tačiau treniruočių metu sunkiai dirbsime ir stengsimės vienas kita geriau pažinti, kadangi turime nemažai naujų žaidėjų, o svarbiausia, kad visi būtų sveiki. Turkijoje buvo sunkios varžybos, taip pat turėjome keletą traumų ir tik prie keletą dienų visa komanda kartu pradėjo treniruotis. Vienintelis dalykas ką dabar turime padaryti, tai sunkiai dirbti treniruotėse".

Lietuvis nesikrimto dėl Graikiją krečiančios ekonominės krizės ir sakė: "Nieko čia nepakeisi, mes turime žaisti krepšinį ir nedejuoti dėl šių problemų".

0 comments:

Rašyti komentarą