NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Graikijos grandų dvikovai pasiruošta tarsi karui (FOTO)

2011-11-19
Artėjant Graikijos grandų dvikovai imtasi išskirtinių saugumo priemonių. Stengiantis išvengti incidentų, bei metamų daiktų į žaidėjus arenos aikštelė buvo izoliuota nuo žiūrovų.

Šiandien ryte Atėnuose esanti O.A.K.A krepšinio arena buvo specialiai paruošta rytojaus mūšiui tarp "Panathinaikos" ir "Olympiacos" komandų. Po visų darbų arena labiau priminė pastatą paruoštą karui, nei aikštelę krepšinio varžyboms. Visa aikštė didžiuliu tinklu buvo izoliuota nuo žiūrovams skirtų vietų, pašalintos prie atsarginių žaidėjų suolelių esančios sėdimos vietos, o arenoje stovinčios tvorelės sujungtos ir prirakintos vientisa grandine.

Ne paslaptis, kad kovos Graikijoje tarp "žaliųjų" ir "raudonųjų" dažnai tampa tikru karu. Kai šios ekipos žaidžia tarpusavyje į aikštelę beveik visada yra mėtomi įvairūs daiktai, petardos, molotovo kokteiliai, plytos, akmenys ar net peiliai. Dėl tokių sirgalių išpuolių abi ekipos yra susilaukusios didelių piniginių baudų, o šį sezoną "Panathinaikos" ekipa pirmąsias penkerias rungtynes Graikijos čempionate ir taurės varžybose žaidė tuščioje arenoje.

Nuotraukos toliau...











FOTO: V.Stolis

0 comments:

Rašyti komentarą