NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

"Panathinaikos" sieks pergalės paskutinėse rungtynėse šiais metais savo arenoje

2011-12-20
Šarūno Jasikevičiaus ir Atėnų "Panathinaikos" komandos rytoj laukia paskutinės Eurolygos reguliariojo sezono rungtynės. Graikijos čempionai savo aikštėje priims Bambergo "Brose Baskets" krepšininkus ir sieks revanšo už pralaimėjimą Vokietijoje pirmojo rato varžybose. Šios rungtynės "Panathinaikos" ekipai turnyrinėje lentelėje didelės įtakos neturi. Su 6 pergalėmis ir 3 pralaimėjimais ekipa jau užsitikrino vietą Top16 etape, o ir pralaimėjimo atveju žemiau antros vietos nenukris. Tiesa ir aukščiau Eurolygos čempionai nepakils, kadangi CSKA turi iškovojusi visas 9 pergales.

Vokietijos čempionai pirmose rungtynėse Bamberge, kiek netikėtai 79-76 parklupdė "Panathinaikos" krepšininkus. Šarūnas Jasikevičius trenerio sprendimu į aikštelę neišbėgo.

Šarūnas Jasikevičius šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai renka po 6 taškus, atlieka 1,8 rezultatyvaus perdavimo, atkovoja 1,4 kamuolio, perima 0,4 kamuolio ir padaro 1,3 klaidos per rungtynes. Dvitaškius meta 59,4 proc., tritaškius 18,2 proc., baudos metimus 100 procentų taiklumu.

Željko Obradovičiaus komentaras prieš rungtynes: "Tai paskutinės reguliariojo sezono rungtynės. Mes norime sužaisti gerai ir pasiekti teigiamo rezultato šiose rungtynėse. Tai labai svarbios rungtynėms mums, tuo pačiu, tai paskutinės rungtynės 2011 metais, kurie buvo nuostabūs, o taip pat, tai rungtynės bus palaikant mūsų sirgalių. "Brose Baskets" komanda yra labai stipri ir nereikia pamiršti, kad jie įveikė mus pirmose rungtynėse. Jie mėgsta greitą žaidimą, bei mesti tritaškius, o tuo pačiu jiems reikia laimėti rungtynes, tad jie žais kietai ir su didele motyvacija".

Alekso Kyrytsio komentaras prieš rungtynes: "Mes susitinkame su komanda, kuri pirmose rungtynėse Vokietijoje mus įveikė. "Brose Baskets" jau įrodė, kad yra stipri komanda, tačiau mes norime žaisti geriau, nei pirmose rungtynėse, bei geriau nei paskutinėse rungtynėse su CSKA. Mes norime pagerinti savo žaidimą ir parodyti aikštelėje, tai ką kiekvienoje treniruotėje dirbame. Žinome, kad jau turime užsitikrinę vietą Top16 etape ir antrąją vietą grupėje, tačiau mes norime laimėti šias rungtynes. Tokio pobūdžio rungtynės mums leis tobulėti. Kita vertus, tai paskutinės rungtynės šiais metais prieš savus žiūrovus, tad norime padovanoti pergalę ir visiems sirgaliams".

Rungtynės tarp Atėnų "Panathinaikos" ir Bambergo "Brose Baskets"  įvyks trečiadienį 21:00 val, OAKA arenoje.

1 comments:

Anonimiškas rašė...

linkiu dideles sekmes, nes noriu kad ir zalgiris patektu i top 16 :)

Rašyti komentarą