NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Milano ekipa prieš dvikovą su "Panathinaikos" patyrė nesėkmę Italijoje

2012-01-16
Prieš Eurolygos Top16 etapo dvikovą su Atėnų "Panathinaikos" komandą nesėkmę patyrė Milano "EA7 Emporio Armani" ekipa. Italijos pirmenybėse Sergio Scariolo auklėtiniai 76-84 turėjo pripažinti Bjelos "Angelico Biella" komandos pranašumą. Eurolygos čempionų priešininkai Italijoje su 10 pergalių ir 6 pralaimėjimais žengia 4-oje vietoje.

Svečiai iš Milano rungtynes pradėjo įspūdingai taikliai atakuodami krepšį, o daugiausiai prie to prisidėjo du graikai rungtyniaujantis Italijoje, tai Antonis Fotsis ir Ioannis Bourousis kartu pelnę per pirmąjį kėlinį 21 tašką. Po pirmojo ketvirčio "EA7 Emporio Armani" pirmavo net 16 taškų skirtumu (33-17). Antrajame kėlinyje šeimininkai savo varžovams atsakė tuo pačiu ir po pirmos rungtynių pusės rezultatas tapo lygus 44-44. Po didžiosios pertraukos Bjelos krepšininkai ir toliau demonstravo puikią gynybą ir savo varžovams leido pelnyti tik 9 taškus. Šeimininkai po trijų kėlinių turėjo 7 taškų persvarą. 36-ąją rungtynių minutę Masonas Rocca dvitaškiu su pražanga išlygino rezultatą (66-66), tačiau Milano krepšininkams persverti rezultato iki rungtynių pabaigos taip ir nepavyko.

Milano "EA7 Emporio Armani": Antonis Fotsis 23, Stefano Mancinelli 14, Masonas Rocca 13, Ioannis Bourousis 12, Drew Nicholas 6, Omaras Cook'as 4 taškai;

0 comments:

Rašyti komentarą