NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Graikijos grandai kils į antrąjį mūšį šį sezoną

2012-02-11
Šį sekmadienį Graikijos čempionate susitiks du nesutaikomi varžovai Atėnų "Panathinaikos" ir Pirėjaus "Olympiacos" klubai.

Šios rungtynės gali turėti didelės įtakos kovojant dėl pirmosios vietos reguliariajame sezone, o vėliau ir dėl savo aikštės pranašumo atkrintamosiose varžybose.

Martyno Gecevičiaus ekipa kol kas yra lyderė šalies čempionate su 15 pergalių ir 1 pralaimėjimu. Tiesa raudonieji žaidė vieneriomis rungtynėmis daugiau nei "Panathinaikos" krepšininkai, kurie su 14 pergalių ir 1 pralaimėjimu rikiuojasi 2-oje pozicijoje.

Pirmąsias tarpusavio rungtynes Atėnuose po labai atkaklios kovos 74-70 laimėjo "Panathinaikos" komanda. Šarūnas Jasikevičius per beveik 13 minučių pelnė 8 taškus (4/5 dvitaškiai), atkovojo 2 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, 2 kartus suklydo, 1 kartą prasižengė ir išprovokavo 2 varžovo pražangas.

Šarūnas Jasikevičius šį sezoną Graikijos pirmenybėse vidutiniškai renka po 6,9 taško, atlieka 2,8 rezultatyvaus perdavimo ir atkovoja 0,9 kamuolio per rungtynes. Dvitaškius meta 59 proc., tritaškius 29 proc., baudos metimus 70 procentų taiklumu.

Rungtynės tarp Pirėjaus "Olympiacos" ir Atėnų "Panathinaikos" įvyks šį sekmadienį 17:00 val.

0 comments:

Rašyti komentarą