NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Aš esu lietuvis, tačiau labai myliu Graikiją!"

2012-03-13
Nors Graikijos taurės finalas jau praūžė, tačiau naudingiausias finalo žaidėjas ir toliau mirga įvairiose Graikijos spaudos puslapiuose. Šarūnas Jasikevičius davė dar viena interviu šįkart laikraščiui "Prasini", kuriame vėl kalbėjo apie iškovotą taurę, taip pat pakomentavo incidentą su V.Spanouliu, bei prisipažino, kad atvykti į "Panathinaikos" buvo teisingas sprendimas.

Apie Graikijos taurės finalą: Aš be abejonės tikiu, kad pagrindinis raktas į pergalę buvo gynybą. Nuo 13 minutės mūsų žaidimas pradėjo strigti ir turėjome pakeisti gynybą jei norėjome kovoti dėl titulo.

Apie rungtynių arbitrų sprendimus: Kaip žaidėjas aš negaliu atlikti sprendimų už juos, tai ne mano darbas.

Apie naudingiausio žaidėjo titulą: Aš nežinau kodėl naudingiausio žaidėjo titulas buvo įteiktas man. Jį turėjo gauti Diamantidis, Sato arba kas nors kitas. Svarbiausia, tai kad iškovojome taurę.

Apie incidentą su Spanouliu ir techninę pražangą: Tai buvo nusižengta taisyklėms. Mes aptarėme tą epizodą su juo (Spanouliu) ramiai ir manau buvome neteisingai nubausti techninėmis pražangomis. Aš gerbiu jį mes esame žaidę vienoje komandoje ir jis yra geras žaidėjas. Aš laikau jį savo draugu ir tikiuosi viskas tęsis toliau.

Apie Diamantidžio protrūkį: Tai yra dėl emocijų, kurios užplūsta laimėjus. Kiekvienais metais mes turime tris tikslus ir kai vieną iš jų pasiekiame naturalu, kad tuo džiaugiames. Dimitris Diamantidis nėra iš tų žmonių, kuris labai reiškia savo emocijas ir šeštadieni buvau labai juo patenkintas. Esu laimingas juo ne tik kaip komandos draugu, asmenybe ar draugu, bet jis yra komandos lyderis.

Apie savo amžių: Dabar kai kas sako, kad mano gynyba pagerėjo, tačiau jau esu ir atitinkamame amžiuje. Aš sakau prisiminkite aš esu žaidėjas ir aš dirbu kiekvieną dieną, kad pasiekčiau tokį lygį kokio aš noriu. Tai ką darai aikštelėje nepriklauso nuo amžiaus. Viskas ko aš noriu, tai jaustis gerai ir būti linksmas. Kol visa tai bus aš žaisiu krepšinį.

Apie "Panathinaikos": Kai atvykau į "Panathinaikos" ir tapau "žaliuoju" aš buvau 100 procentų įsitikinęs dėl šio savo sprendimo. Aš niekada nepamiršiu savo pirmosios dienos Atėnuose, kai manęs oro uoste atvyko pasitikti apie 5000 sirgalių. Tai vienas ryškiausių momentų per mano karjerą. Sunku apibūdinti kokios buvo emocijos tuomet, tačiau aš pajutau meilę ir nusprendžiau tapti "žaliuoju" ir būti jiems ištikimas. Mano pasirinkimas žaisti "Panathinaikos" komandoje buvo teisingas.

Pusiau graikas: Po velnių, aš lietuvis! Daug žmonių sako, kad aš katalonas, nes žaidžiau Barselonoje ar izraelietis dėl "Maccabi", kiti graiku. Aš esu lietuvis, tačiau labai myliu Graikiją! Čia yra mano žmona ir vaikai.

SARUNAS13LT

0 comments:

Rašyti komentarą