NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

J.Kazlauskas: "Jasikevičius yra svarbių rungtynių žaidėjas"

2012-04-27
Artėjant Eurolygos finalo ketvertui Jonas Kazlauskas eurolygos internetiniame puslapyje pasidalijo mintimis apie laukiančią dvikovą su Atėnų "Panathinaikos" komandą. Strategas iš Lietuvos neslėpė, kad jo komandos lauks sunki dvikova prieš stiprų varžovą. Treneris taip pat pažymėjo, kad Šarūnas Jasikevičius bus labai naudingas savo komandai, nes būtent tokios svarbos rungtynėse jis labiausiai atsiskleidžia.

Jonas Kazlauskas puikiai pažįsta Šarūną Jasikevičių kurį jam yra tekę ne kartą treniruoti. 1994-aisais metais Tel Avive Š.Jasikevičius tapo Europos jaunimo čempionu, o prie rinktinės vairo tuomet stovėjo J.Kazlauskas. 1997-aisiais metais abu debiutavo Lietuvos vyrų rinktinės gretose, o 2000-ųjų Sidnėjaus olimpinėse žaidynėse iškovojo bronzos medalius.

"Jasikevičius yra svarbių rungtynių žaidėjas ir jis tai daug kartų įrodė. Be to jis dabar puikioje sportinėje formoje ir labai padėjo "Panathinaikos" komandai atkrintamosiose rungtynėse. Jis padėjo Barselonai, "Maccabi" ir "Panathinaikos" praeityje iškovoti Eurolygos titulus. Jis yra puikus krepšininkas ypač didelės reikšmės rungtynėse. Nesitikiu, kad bus kitaip ir šįkart. Jis labai padės "Panathinaikos" komandai",- Jonas Kazlauskas.

0 comments:

Rašyti komentarą