NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Kaune krepšininkas Š. Jasikevičius tapo krikšto tėvu

2012-07-14
Šeštadienį Kaune, Šv.apaštalų Petro ir Povilo arkikatedroje bazilikoje įvyko krepšininko Vytenio Jasikevičius ir jo žmonos Monikos sūnaus Danieliaus krikštynos. Jo krikšto tėvu tapo vyresnysis Vytenio brolis 36 metų krepšininkas Šarūnas Jasikevičius.

Š. Jasikevičius, atvykęs prie bažnyčios su žmona modeliu ir viešųjų ryšiu specialiste Anna Douka, meiliai ant rankų pakėlė 2,5 metų krikštasūnį.

Prie jo prisijungė Danieliaus krikšto mama tapusi M. Jasikevičienės pusseserė Viktorija Šiupšinskaitė.

Į krikštynas pagrindinėje Kauno bažnyčioje susirinko negausus svečių būrys. Šventėje dalyvavo V. Jasikevičiaus tėvai - buvę sportininkai Linas ir Rita Jasikevičiai. Taip pat M. Jasikevičienės tėvai advokatas Albertas Romualdas Gidra su žmona Vida. Svečių gretose buvo ir kiti giminaičiai bei bičiuliai.

Su švente Danieliaus tėvus ir krikštatėvius atvyko pasveikinti ir krepšininkai - „Lietuvos ryto“ krepšinio komandos kapitonas Steponas Babrauskas, Lietuvos krepšinio rinktinės puolėjas Jonas Mačiulis.

Prieš šventę visi svečiai sutartinai džiaugėsi, kad Kaune buvo šilta ir nelijo. 

Jaunasis D. Jasikevičius krikšto ceremoniją ištvėrė kantriai. Po jos visas išsipuošusių svečių būrys ketino patraukti švęsti į vieną Kauno restoraną.

Bendraamžiai 26 metų M. ir V. Jasikevičiai taip pat tuokėsi Kauno arkikatedroje bazilikoje. Tai įvyko 2008 metų liepos 5-ąją, taip pat artėjant tais metais Kinijoje vykusioms olimpinėms žaidynėms.

Š. Jasikevičius buvo vienu iš brolio vestuvių liudininku.

šaltinis: lrytas.lt

0 comments:

Rašyti komentarą