NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

J.Mačiulis: Diamantidis ir Jasikevičius labai skirtingų charakterių

2012-12-26
Jau tampa tradicija, kad Atėnų "Panathinaikos" komandoje kiekvieną sezoną žaidžia bent vienas krepšininkas iš Lietuvos. 2006-aisiais metais į komandą atvyko Ramūnas Šiškauskas ir Robertas Javtokas. Jau po metų abu krepšininkai paliko Atėnus, tačiau į jų vietą atvyko Šarūnas Jasikevičius, kuris su metų pertrauka "Panathinaikos" klube praleido 4 metus. Šį sezoną komandos garbę gina Jonas Mačiulis.

Šią savaitę J.Mačiulio laukia ypatinga akistata prieš Kauno "Žalgirio" komandą. Šioje komandoje žaidėjas praleido net 4 metus, o interviu metu užsiminė, kad turi nesuvestų sąskaitų su Kauno klubo prezidentu. Lietuvis taip dėstė, kad Dimitris Diamantidis ir Šarūnas Jasikevičius yra nuostabūs krepšininkai, tačiau labai skirtingų charakterių.

Man labai patinka naujasis gyvenimas Graikijoje bei "Panathinaikos" komanda. Čia viskas nuostabu krepšinis, žmonės, gyvenimo būdas. Mūsų komanda labai pasikeitė, nes atėjo daug naujų žaidėjų, tačiau dabar visi žinome savo vietą ekipoje. Norėčiau čia likti kuo ilgiau. Turiu sutartį iki vasaros, bet esu pasiruošęs pasiūlymui.

Atėnuose kaip Lietuvoje ir Sienoje visi supranta krepšinį ir jei turi laisvo laiko visada ateina pažiūrėti rungtynių.

Kai atėjau į komandą žinojau tik kelis žaidėjus - Dimitrį Diamantidį, Kostą Tsartsarį ir Sofoklį Schortsanitį. Susipažinau su Michealu Bramosu ir Andy Panku su kuriais tapau gerais draugais. Bendraujame ne tik aikštelėje, tačiau ir už jos ribų. Visi supranta kokiam klubui atstovauja ir kad turime dirbti kasdien.

Diamantidis yra tikrasis komandos lyderis, tačiau labai tylus ir atrodo nedrąsus. Visiškai kitoks nei Jasikevičius. Abu yra nuostabūs krepšininkai, tačiau skirtingų charakterių.

Apie rungtynes prieš "Žalgirį": Nesureikšminu to, kad turėsiu žaisti prieš savo tautiečius. Esu profesionalas ir visada noriu laimėti. Turiu keletą nesutarimų su "Žalgirio" prezidentu, tad laimėti noriu dėl keletos priežasčių. Ten žaidžia daug mano draugų, tačiau noriu prieš juos laimėti ir įrodyti, kad esame geresnė komanda.

Už pagalbą verčiant interviu dėkojame Georgiai!

0 comments:

Rašyti komentarą