NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

V.Jasikevičius: "Varžovai savo metimus pataikė, o mes - ne" (VIDEO)

2013-01-05
Kėdainių "Nevėžio" komandos kapitonas Vytenis Jasikevičius po pralaimėjimo Lietuvos krepšinio lygoje prieš "LSU - Baltai" ekipą kalbėjo, kad pagrindinė nesėkmės priežastis - nepataikyti metimai. Krepšininkas teigė, kad komanda kiekvienose rungtynėse nori sužaisti kuo geriau ir visada stengiasi laimėti.

- Jūsų komentaras apie rungtynes ir kas nutiko trečiajame kėlinyje?
- Sunku kažką ir pakomentuoti. Laimėti norėjome ir noro buvo. Didžiausia problema, kad nepataikėme metimų į krepšį, o kai nepataikai, tai toks ir rezultatas būna. Varžovai savo metimus pataikė, o mes - ne.

- Treneris daug velnių davė po rungtynių?
- Ne, kalbėsime apie tai vėliau. Visi matėme rungtynes ir suprantame kas buvo blogai bei ką padarėme negerai.

- Ar jus nustebino, kad Kėdainių ekipa eliminavo "Neptūną" iš LKF taurės varžybų?
- Mes iš tikro žaidėme tris rungtynes iš eilės su "Neptūnu". Pirmąsias rungtynes LKF taurėje laimėjome, antrąsias Lietuvos lygoje pralošėme, tačiau žaidėme lygiai. Į Klaipėdą kai važiavome, tai visi gyveno jau šventinėmis nuotaikomis. Visada važiuoji gerai sužaisti ir laimėti rungtynių.

- Kokie šio sezono "Nevėžio" komandos tikslai?
- Aš net nežinau. Čia reikėtų klubo paklausti. Kiekvienose rungtynėse norime gerai sužaisti ir laimėti. Kuo daugiau pergalių tuo geresni rezultatai bus.

- Po praėjusio sezono komanda labai pasikeitė, daug naujų krepšininkų ir naujas treneris. Ar galėtum palyginti šio sezono komandą su praėjusio, kuri stipresnė?
- Velnias žino. Matot, kai įsižaidžiame galime ir "Neptūną" įveikti su didesniu biudžetu. Manau čia daugiau priklauso nuo komandos santykių viduje, kai susižaidžiame, tai ateina ir rezultatai. Lyginti sunku, nes nenoriu įžeisti nei praėjusio sezono komandos, nei esamos.


0 comments:

Rašyti komentarą