NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius prieš Ispanijos taurės varžybas: "Čia niekada nebūna favoritų"

2013-02-05
Šarūnas Jasikevičius su Barselonos "FC Barcelona Regal" komanda ruošiasi artėjančiam Ispanijos taurės turnyrui. Katalonams jau pirmose ketvirtfinalio rungtynėse teko kietas riešutėlis - Madrido "Real".

Lietuvis Ispanijos žiniasklaidai kalbėjo, kad tokiose varžybose nebūna favoritų ir visada įvyksta siurprizų. Įžaidėjas taip pat teigė, kad jaučiasi vis geriau, tačiau pripažįsta, kad tokioje komandoje kaip Barselona kur daug lygiaverčių žaidėjų sunku tolygiai padalyti laiką.

"Mes stengiamės būti pastovesni. Šios pergalės mums suteikė daugiau pasitikėjimo ir bandysime, tai išlaikyti".

Kalbėdamas apie artėjantį Ispanijos taurės turnyrą lietuvis buvo atsargus: "Čia niekada nebūna favoritų ir kiekvienais metais įvyksta staigmenų. Turnyras bus labai įtemptas".

"Kiekvieną kartą jaučiuosi vis geriau, tačiau komandoje visi žaidėjai geri. Sunku kontroliuoti komandą su tiek daug gerų krepšininkų, kurie visi nori žaisti".

Š.Jasikevičius apie ekipos naujoką Bradą Olesoną: "Ankščiau ar vėliau jis atneš savo naudą komandai. Jo patirtis labai pravers, nes šiuo laikotarpiu labai sunku rasti tokį žaidėją kaip jis".

Įžaidėjas prisipažino, kad tikisi išvysti Juaną Carlosą Navarrą žaidžiantį pirmose ketvirtfinalio rungtynėse prieš Madrido "Real": "Aš visada tikiuosi. Juanas mums labai reikalingas ir suteikia komandai kokybiškesnį žaidimą. Su juo mums daug lengviau".

0 comments:

Rašyti komentarą