NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius apie Barselonos triumfą 2003 m.:"Tai turbūt geriausi prisiminimai kuriuos turiu"

2013-04-04
Ketvirtadienio vakaras Šarūnui Jasikevičiui bus ypatingas ne tik susitikimu su buvusia Tel Avivo "Maccabi" komanda, tačiau krepšininkas kartu su kitais legendinės 2003-ųjų metų Barselonos komandos žaidėjais bus pagerbtas Palau Blaugrana arenoje.

Prieš dešimtemtį Katalonai Saint Jordi arenoje iškovojo pirmąjį Eurolygos čempionų trofėjų klubo istorijoje. Iš legendinė ekipos dabar Barselonoje žaidžia tik du - Šarūnas Jasikevičius ir Juanas Carlosas Navarro.

"Tai turbūt geriausi prisiminimai kuriuos turiu. Mes jautėme didžiulį spaudimą, žmonės labai norėjo šios pergalės, o žaisti namuose ir laimėti - kažkas nepakartojamo"- kalbėjo Š.Jasikevičius.

"Praėjo jau dešimt metų, negaliu patikėti. Laikas prabėgo taip greitai. Esu laimingas, kad sugrįžau čia, tačiau viskas čia pasikeitė. Ankščiau čia buvo kur kas gražiau, tiesa?".

"Esu laimingas, kad vėl pamatysiu visus draugus kartu. Gaila, kad Varejao neatvyks, nes tada būtų geriausias gyvenimo vakarėlis. Gerai praleisime laiką, o tada ruošimės atkrintamosioms varžyboms".

Įžaidėjas lygindamas šių metų ekipą su ta kurioje žaidė prieš dešimtmetį rado panašumų: "Abi ekipos buvo aukšto lygio, tačiau dabar žaidimo stilius kur kas greitesnis. 2003-aisiais mes turėjome tvirtus santykius už aikštelės ribų, bet panašiai ir dabar yra".

0 comments:

Rašyti komentarą