NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Negalime skųstis traumomis"

2013-05-07
Antradienį atviroje Barselonos komandos treniruotėje kalbintas Šarūnas Jasikevičius pabrėžė, kad negalima dejuoti dėl ekipą kankinančių bėdų: "Traumos? kas tai yra? Iki Finalo ketverto liko tik trys dienos, negalime skųstis traumomis ir turime pakentėti".

Ispanijos čempionų gretose įvairių sveikatos problemų turi Pete'as Mickealas, kuris jau išvyko gydytis klastingos plaučių ligos į Jungtines Amerikos Valstijas. Taip pat Victoras Sada, Marko Todorovičius, Joe Inglesas ir savaitgalį prieš Badalonos komandą traumą patyręs Nathanas Jawai. Nnepaisant to Eurolygos varžybose negali žaisti Bradas Olesonas.

Pasak lietuvio traumuotus žaidėjus turės kompensuoti didesnis kitų narių indelis komandai: "Šioje sezono stadijoje naturalu turėti traumų. Žinoma mes jų turime per daug, tačiau komandoje yra daug žmonių ir kiekvienas bandys duoti kiek įmanoma daugiau, kad kompensuotų netektis".

Šeštajame Finalo ketverte dalyvausiantis Š.Jasikevičius geriausiai iš visų žino ko reikia norint laimėti tokiose varžybose: "Privalai susitvarkyti su savo nervais ir atkreipti dėmesį į detales. Būtent smulkios detalės nulems laimėsime ar pralaimėsime penktadienio rungtynes prieš Madrido "Real".

0 comments:

Rašyti komentarą