NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Sezonas klostosi taip kaip ir maniau"

2013-05-08
Prieš Eurolygos Finalo ketvertą Londone Šarūnas Jasikevičius Ispanijos žiniasklaidai kalbėjo apie būsimas rungtynes ir faktorius, kurie turės įtakos nugalėtojui.

Lietuvis taip pat užsiminė, kad sezonas klostosi taip kaip ir tikėjosi, bei paaiškino kodėl net sėdėdamas ant suolelio turi kamuolį rankose.

Apie Finalo ketvertą: Viskas prasidės nuo nulio. Žinoma jie galvoja, kad gali laimėti, bet mes taip manoma, kad galime įveikti juos. Turime būti šviežaus proto, susikoncentruoti į varžovų puolimą ir mūsų veiksmus gynyboje, bei gerai pasiruošti rungtynėms.

Raktas į pergalę: Viską lems smulkios detalės. Svarbiausia priešininkams neleisti mesti laisvų metimų bei atsikovoti kamuolius. Yra tūkstančiai smulkių detalių, kurios lems nugalėtoją ir jei tu su visomis susitvarkysi tau bus daug lengviau.

Apie žaidimo laiką: Sezonas klostosi taip kaip ir maniau. Iš pradžių žaidžiau nedaug, tuomet adaptavau save ir dabar mano vaidmuo komandoje didesnis. Tai priklauso nuo to kiek kiekvienas žaidėjas atiduoda savęs aikštelėje ir kiek treneris pasitiki.

Kamuolys rankose net ir sėdint ant suolelio: Pastaruosius 4-5 metus nuolat turiu kamuolį rankose, nes nežinau kada treneris mane išleis į aikštelę. Sąžiningai jums tai sakau. Žinote esu jau senas ir išbėgti į aikštelę vėliau rungtynėse nelengva, todėl taip bandau pajudėti ir pajusti ritmą. Aš tai darau, nes man reikia, o ne todėl, kad patinka.

0 comments:

Rašyti komentarą