NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičiaus agentas: "Kalbamės su "Žalgiriu" ir ieškome sprendimo"

2013-09-26
Sena svajonė pagaliau gali tapti realybe Šarūnui Jasikevičiui. Tituluoto Lietuvos krepšininko agentas italas Maurizio Balducci vakar patvirtino, kad vyksta derybos su Kauno „Žalgirio” komanda, rašo „Lietuvos rytas”.

Po ilgos vasaros be krepšinio 37 metų Š.Jasikevičiaus karjera krypsta „Žalgirio” link. Tai komanda, kurios struktūroje jis augo, tačiau iki šiol jai neatstovavo.

„Taip, mes kalbamės su „Žalgiriu” ir ieškome sprendimo”, – „Lietuvos rytui” trečiadienį patvirtino krepšininko agentas M.Balducci.

Jis nenorėjo atskleisti, kokios stadijos yra derybos, kada gali būti pasirašytas kontraktas ir ar įžaidėjas gali pasirodyti „Žalgirio” sezono atidarymo rungtynėse Kaune pirmadienį su Kazanės „Uniks”.

„Paskelbti apie kontraktą yra klubo teisė, – sakė M.Balducci. – Be to, iki pirmadienio dar pernelyg daug laiko.”

„Žalgirio” atstovai derybų su Š.Jasikevičiumi nekomentuoja, bet anksčiau klubo direktorius Paulius Motiejūnas ne kartą sakė, kad šiam krepšininkui durys į komandą visada atviros.

Pats krepšininkas prieš dvi savaites viešėdamas Kaune nepasakė daug: „Nežinau, kokia dabar situacija. Mano agentas žino, ko noriu aš ir ko nori „Žalgiris”. Jeigu jis man neskambina, vadinasi, nėra nieko konkretaus.”

Taigi ko nori Š.Jasikevičius?

„Šaras vasarą turėjo pasiūlymų iš skirtingų Eurolygos komandų. Bet jis nori apsvarstyti, išsirinkti geriausią jam komandą. Jam svarbu, kad komanda žaistų Eurolygoje, svarbūs ir visi kiti dalykai”, – vakar kalbėjo M.Balducci.

Š.Jasikevičius jau ne kartą buvo labai arti kontrakto su „Žalgiriu”. Taip buvo karjeros pradžioje 1999 metais, kai Kauno klubas domėjosi tada dar jaunu įžaidėju, bet jis pasirašė sutartį su Liublianos „Olimpija”.

2010 ir 2012 metais irgi nedaug trūko, tačiau susitarti su klubą tuomet valdžiusiu Vladimiru Romanovu nepavyko.

Š.Jasikevičiui labiau įprasta buvo žaisti prieš „Žalgirį” – tai jam teko daryti atstovaujant net šešiems klubams: Vilniaus „Lietuvos rytui”, „Olimpija”, Tel Avivo „Maccabi”, „Barcelona”, Atėnų „Panathinaikos” ir Stambulo „Fenerbahce”.

Jis taip pat yra rungtyniavęs NBA klubuose „Indiana Pacers” ir „Golden State Warriors”.

Praėjusį sezoną Š.Jasikevičius vilkėjo „Barcelona” marškinėlius ir Eurolygoje rinko po 4,9 taško bei atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus.

šaltinis: lrytas.lt

0 comments:

Rašyti komentarą