NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Esu laimingas, nes išsipildė mano svajonė" (VIDEO)

2013-09-27
Šarūnas Jasikevičius penktadienio popietę oficialiai tapo Kauno "Žalgirio" komandos nariu. Spaudos konferencijoje Kauno ekipos direktorius Paulius Motiejūnas kalbėjo:

"Galime pasidžiaugti, kad baigėme komandos komplektaciją. Pagaliau gavome tai, ko labai ilgai norėjome. Visada sakiau, kad Šarūnas yra visos Lietuvos krepšinio ikona. Pernelyg didelių trukdžių pasirašant sutartį nebuvo. Tik buvo sunku patikėti, kad žaidėjas atvyksta pas mus. Ir susitarti su agentais nebuvo lengva. Jie žinojo mūsų finansinę situaciją, tačiau norėjo išpešti geresnes sąlygas. Visgi, galiausiai, nors ir derėjomės netrumpai, susitarti pavyko"

Pats krepšininkas neslėpė džiaugsmo, kad pagaliau pavyko įgyvendinti vaikystės svajonę atstovauti gimtojo miesto "Žalgirio" komandai:

"Aš esu labai laimingas, kad baigėme derybas. Dvi tris savaites derėjomės, tačiau kortas sumaišė Europos čempionatas ir agentų darbai. Esu labai laimingas, kad teks žaisti už savo miesto komandą, už kurią sirgau būdamas mažas vaikas. Tikiuosi, kad galėsiu padėti komandai ir būsiu jai naudingas".


šaltinis: zalgiris.lt

0 comments:

Rašyti komentarą