NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

I.Zouros: "Š.Jasikevičius - dovana kiekvienam treneriui" (VIDEO)

2013-10-10
Iki naujojo Eurolygos sezono pradžios lieka vos savaitė. Šarūnas Jasikevičius savo tryliktąjį sezoną stipriausioje Europos lygoje pasitinka vilkėdamas Kauno "Žalgirio" ekipos marškinėlius.

Prieš Eurolygos startą Lietuvos čempionų vyriausiasis treneris Iliasas Zouros džiaugėsi Š.Jasikevičiaus prisijungimu prie komandos, bei kalbėjo, kad toks krepšininkas yra dovana kiekvienam treneriui.

"Šaras yra legenda. Visi laimingi, kad jis čia atvyko ir supranta kaip tai svarbu šiam miestui. Toks žaidėjas kaip Šarūnas Jasikevičius yra dovana kiekvienam treneriui. Jis vis dar yra geriausias įžaidėjas Europoje žaidžiant du prieš du, turi nugalėtojo mentalitetą, bei yra kovotojas kuris niekada nenori pralaimėti. Šarūnas yra geriausias pavyzdys jaunimui ir visai "Žalgirio" komandai, kuri nori, kad kiekvienas žaidėjas kovotų iki paskutinės sekundės. Mes galime laimėti ir pralaimėti, tačiau svarbiausia - garbė ir atiduoti visus du šimtus procentus savęs aikštelėje. Esu labai laimingas turėdamas komandoje tokį žaidėją kaip Š.Jasikevičius".

Pirmąsias Eurolygos rungtynes Kauno "Žalgiris" žais savo tvirtovėje spalio 18 dieną prieš Madrido "Real" komandą.

0 comments:

Rašyti komentarą