NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Šiai dienai mes nesame pasiruošę kovoti su "Real" (VIDEO)

2013-10-18
Kauno "Žalgiris" su Šarūnu Jasikevičiumi Eurolygos sezoną pradėjo pralaimėjimu Madrido "Real" krepšininkams. Po rungtynių įžaidėjas teigė, kad komanda šiuo metu nėra pasiruošusi kovoti prieš tokio lygio komandą kaip Madridas:

"Nereikia meluoti, Madrido ekipa yra aukštesnio lygio komanda. Mums pasisekė, kad pirmąsias Eurolygos rungtynes žaidėme būtent su jais, tai geriausias dalykas, kuris šiandien mums galėjo nutikti. Jei būsime atviri "Real" komanda nėra mums varžovė šioje grupėje.

Buvo labai gera treniruotė ir pamoka visai mūsų komandai. Reikia suprasti, kad mes žaidėme po vienos treniruotės su Kazanės komanda ir mačo Alytuje. O dabar išpuolė toks varžovas, kuriam nelabai buvome pasiruošę. Šiai dienai mes nesame pasiruošę kovoti su "Real" klubu. Rungtynių metu buvome padarę keletą spurtų, tačiau mačo nugalėtojas jau buvo aiškus visada.

Būtų gerai, kad dar ir savaitgali su jais galėtume žaisti, nes tokios pamokos sezono pradžioje būtų tik į naudą. Jeigu nesumažinsime klaidų skaičiaus, tai mes nenugalėsime nė vieno varžovo."




0 comments:

Rašyti komentarą