NAUJIENOS/Svarbiausi įvykiai
SARUNAS13LT pasiekiamas Instagram tinkle: www.instagram.com/sarunas13lt
*Gruodžio 14 d. Šaras oficialiai tapo "Fenerbahce" komandos treneriu.
*Kovo 23-27 d. Lukas su Katalonijos rinktine dalyvauja Ispanijos regionų čempionate.
*Balandžio 5 d. Eurolygoje "Fenerbahce" dvikova su "Anadolu Efes".
*Balandžio 12 d. Pirėjuje Eurolygos reguliariojo sezono pabaiga.

Š.Jasikevičius: "Šiandien mus lydėjo sėkmė" (VIDEO)

2013-10-31
Šarūnas Jasikevičius po pirmosios pergalės Eurolygoje neslėpė, kad komandą šiandien lydėjo sėkmė. Pasak įžaidėjo ši pergalė svarbi emociškai, tačiau komanda dar turi gerinti savo žaidimą:

"Galima sakyti, kad dabar mes su nauju treneriu labai pagerėjome, tačiau taip būtų truputi nelogiška sakyti. Tos dvi dienos praktiškai nieko nelėmė, o atvirkščiai tik įnešė daugiau nežinomybės. Turiu pripažinti, kad šiandien mus lydėjo sėkmė. Buvo tokių momentų, kai kamuolys nei mūsų, nei jų, tačiau dažniau atšokdavo mūsų komandai, taip pat ir tritaškiai metimai. Manau, kad tai varžovus labai sugniuždė. Mums kaip tik šito reikėjo, laimės, pozityvių emocijų, kad galėtume ruoštis kitoms rungtynėms. Turime gana daug laiko iki mačo su "Anadolu Efes", tad Saulius galės įnešti savo įdėjų, darbo ir tai ko jis nori iš mūsų.

Šita pergalė buvo gyvybės ir mirties klausimas, bet svarbiausia, kad ši pergalė atnešė daug teigiamų emocijų. Šita savaitė komandai buvo labai audringa, todėl dabar galime kiek ramiau ruoštis varžyboms Stambule. Turime dar labai daug dirbti, nes varžovai metė daug laisvų metimų, bet nepataikė. Šiandien buvo mūsų diena, nesureikšminame šito labai ir einame toliau dirbti, nes "broko" musų žaidime dar labai daug" - kalbėjo Š.Jasikevičius.


0 comments:

Rašyti komentarą